Beauty

Beautytrend van 2017: unicorn snot (en dit kun je ermee)

1

Iewl! unicorn snot? Horen wij je al denken. We weten dat het erg vies klinkt, maar geloof ons dat het niet zo is. We hebben het niet daadwerkelijk over de snot van een unicorn, maar we hebben het over gel met glitters! Wat je met deze mooie gel kan doen vraag jij je natuurlijk af. We verklappen alvast dat het een grote trend gaat worden in 2017! Lees snel verder als je benieuwd bent...

Het is zoals we al verklapt hebben geen snot van een unicorn, maar het is iets waar je waarschijnlijk heel blij van gaat worden. Het is namelijk een gel met glitters, waarmee je de leukste looks creëert. Dat glitters een dingetje waren in 2016 was al duidelijk, maar we gaan 2017 ook weer in met een heleboel glitters! Yay! 

Deze glittergel is geschikt voor je lichaam, gezicht en haar. Je kunt er alle kanten mee op en er verschillende looks mee creëren. Op Instagram zagen we dan ook een heleboel mooie looks voorbij komen met deze bijzondere gel. De mogelijkheden zijn eindeloos. Doe het op je jukbeenderen voor een highlighter effect, smeer het uit over je wenkbrauwen voor een opvallende look of kam het in je haren voor een glitterende scheiding. En als je nog toevallig een boyfriend hebt met een baard, kunnen jullie met elkaar matchen door ook een beetje van deze unicorn snot in zijn baard te smeren. 

Er zijn verschillende kleuren van de unicorn snot, namelijk: groen, paars, roze, zilver en goud. Kijk maar mee!

 

 

 


De unicorn snot is helaas niet overal te verkrijgen, maar wil je alsnog zulke mooie looks creëren als hierboven? Dan is dit ook erg makkelijk zonder de unicorn snot, want met glitters en transparante haargel kom je een heel eind! Wij hebben de beste tutorials hieronder geplaatst, waarmee je de look van hierboven makkelijk namaakt. Kijk snel mee!

Glitter haren


Glitter wenkbrauwen


 

Glitter highlighter


 

Unicorn highlighter
Als je toch niet zo van de unicorn gel bent, is er nog de optie om voor een unicorn highlighter te gaan!Lees ook:

Bron

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  1. 1