Beauty

8x de grootste haartrends van deze winter

3

Los, vast, gekruld of toch steil...? Na uren voor de spiegel te hebben gestaan kiezen we toch vaak voor iets makkelijks en vertrouwds en belandt ons haar wéér in een paardenstaart. Maar elke dag je haar in een staart gaat ook vervelen. Kies daarom deze winter eens voor een nieuwe kleur zoals Ariana Grande, of knip je haar lekker kort. Inspiratie nodig? Kijk dan snel mee naar de volgende haar trends.


1. De lange bob

Deze winter zien we de lange bob, ook wel ‘lob’ genoemd, echt o-ver-al. Afgelopen zomer was hij al favoriet bij celebs als Dakota Johnson en Elizabeth Olsen. En wat goed genoeg is voor hen, is goed genoeg voor ons. Deze winter mag de bob wel een stukje langer, het haar komt ongeveer tot de borst. Met veel laagjes, krullen en een sea salt spray geef je extra volume en body aan het haar.


2. Wilde krullen

Heel mooi in de 'lob' zijn krullen. Dit geeft extra volume en maakt het geheel wat speelser. De tijd van perfecte pijpenkrullen zijn voorbij. Het liefst zien we natuurlijke, uitgezakte krullen. Maak daarom in de avond krullen en ga met de krullen slapen. We willen namelijk een ‘just out of bed’ look creëren, létterlijk. ;-)


3. Accessoires

Dit seizoen draait het allemaal om lol hebben met je haar. Je moet het vooral allemaal niet zo serieus nemen. Maak daarom eens een vlechtje in het haar of zet random wat plukken vast. Gewoon, omdat het kan. Voor een extra speels en rommelig effect zien we ook veel accessoires in het haar. Speldjes zijn groot favoriet en mogen best gezien worden. Combineer de vlechten, krullen en speldjes voor een totaal look.


4. Ballerina knot

Dit is een echte klassieker die nooit uit de mode gaat. Wel zien we dit jaar dat de knot een stuk rommelig mag. Zorg voor flink wat volume in het haar en toupeer wat voor een extra boost. Om het geheel wat minder strak te maken kun je de haren aan de voorkant van je hoofd wat naar voren trekken. De knot mag ook een stuk hoger en wordt gedragen midden op je hoofd.


5. Krullen

Naast de zachtere krullen zie je deze winter juist ook extreme krullen. Girlscene testte al een speciale krultang om dit effect te krijgen. Benieuwd naar het resultaat? Die zie je hier. Deze winter gaan we dit soort krullen héél veel zien. Ook onder bekende artiesten was deze look favoriet. Borstel de krullen uit voor het mooiste resultaat en bescherm het met wat olie tegen pluizen.


6. Half-up, half-down

Key dit seizoen is rommelig en nonchalant. De volgende trend sluit daar helemaal bij aan. Op de redactie zijn we al groot fan van een knotje of staartje in het haar en dit seizoen gaan we hem nog meer voorbij zien komen. Yay! Wel dragen we hem dit seizoen even anders. We zien namelijk vooral een strakke staart of knot met daaromheen rommelige krullen.


7. Natuurlijke tinten

Dit seizoen zien we vooral veel natuurlijke tinten blond en bruin. Echte uitspringers zijn er dit seizoen niet. Er wordt vooral gewerkt met high- en lowlights. Heb je last van uitgroei? Helemaal geen probleem, dit help juist mee aan een rommelige look. Je uitgroei mag zelfs zo erg dat het ombre wordt.


8. Lage paardenstaart

Ga je toch voor een klassieke paardenstaart? Draag hem dan lager in de nek. Dit staat een stuk nonchalanter en geeft een unieke twist. Ga helemaal los met accessoires, draai je haar of vlecht delen in om je staart nog speelser te maken.

Lees ook:

Bron, bron

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

3 reacties

  • 2 jaar geleden fleurdk

    Ik zou echt graag krullen willen hebben maar mijn haar zijn te gezond, ik gebruik Vivese Senso Duo kuur

  • 2 jaar geleden Maaike

    dat heet geen ballerina knot maar een messy bun..

  • 2 jaar geleden ZoeeR

    waarom plaatsen jullie nooit natural curly hair?

  1. 1