Lifestyle

De interieurtrends waar je in 2017 van gaat houden

2017 betekent weer een frisse start van een nieuw jaar en daarbij hoort ook een nieuwe omgeving waarin je helemaal tot rust komt. In 2016 zagen we al veel mooie interieurtrends, zoals het Scandinavische stijltje en rosé gouden accessoires​. Maar nu we in 2017 zitten, betekent dat het tijd is voor nieuwe interieurtrends. Wij hebben ze voor jou op een rijtje gezet! 

Marmer wallpaper
Marmer… wie houdt er nou niet van? We zagen het al veel terugkomen in accessoires, maar het gaat nu een stukje verder, namelijk op de muren! Marble wallpapers zijn hét in 2017 he-le-maal. Kies een marmerprint die jij helemaal te gek vindt en pimp hier je kamer mee op.

Hygge
Het Deense hygge is een speciale sfeer en een bepaalde lifestyle. Het is in elke situatie te vinden. De Nederlandse vertaling voor hygge is gezelligheid. De bedoeling van deze trend is dat het interieur gezelligheid en een warme sfeer uitstraalt. Door middel van kussens, plaids, kaarsen, lichten en een lekkere bank maak je heel makkelijk een ruimte gezellig.

Diepe en warme kleuren 
Wat betreft kleuren zijn diepe en warme tinten helemaal trendy in 2017. Vooral de kleuren donkerblauw, groen en koper zijn booming! Ze staan erg mooi bij elkaar, maar je hebt ook nog de mogelijkheid om deze kleuren apart van elkaar in je interieur te gebruiken. Wat jij maar mooi vindt.

Planten, planten en nog meer planten
De kleur groen is zoals we al zeiden helemaal on trend en dit laat je heel makkelijk in je interieur terugkomen door planten neer te zetten. Planten mogen in 2017 in je huis absoluut niet ontbreken! Het geeft een fijne tropische sfeer in huis.

Acryl decor 
Kies voor een acryl fotolijstje of voor een acrylwand in huis. Het geeft een speelse touch aan het interieur en staat gewoon super leuk.

Avant-garde
De avant-garde stijl belooft een grote trend te worden. Voor een avant-garde interieur moet je wel durven. Verf een complete muur in een gekke kleur inclusief gordijnen en kozijnen. Met een matte uitvoering lijkt het alsof de muurverf helemaal doorloopt. Voor een avant-garde stijl zijn groene planten en vloerkleden in verschillende kleuren een must. 

Vloerkleden
Vloerkleden zijn het helemaal in 2017, met name de vloerkleden die veel printjes en kleuren bevatten. Ze geven je interieur een upgrade en het staat daarbij ook nog eens erg vrolijk in de kamer.

Sloophouten open haard
De sloophouten open haard geeft veel sfeer in de huiskamer en daarnaast is het perfect voor de koude winterdagen. Zie jij jezelf al zitten bij de open haard met een kop warme chocolademelk met slagroom?

Lees ook:

Bron, bron, bron

Beeld: iStock

Must reads 👀