Beauty

De 12 meest gewaagde haartrends van 2016

1

Ook op het gebied van haren hebben we veel opvallende trends gezien het afgelopen jaar: van glitters tot aan gekke kleuren. Er werd hiermee veel geëxperimenteerd en dat vonden wij erg leuk om te zien. Daarom hebben wij de gekste en leukste haartrends van 2016 op een rijtje gezet. Kijk snel mee als je benieuwd bent naar welke dit zijn!

1. Patronen
Deze trend werd ook wel 'stencil hair' genoemd. Het gaat hierbij om haren met patronen erop. Het klinkt gek (ziet er ook eigenlijk gek uit), maar het heeft stiekem wel wat. Voor een leuk feestje waar je er een beetje gek uit mag zien, is het wel grappig om eens te proberen. 


2. Sterren studs 
Wie zegt dat studs alleen geschikt zijn voor op kleding, schoenen en accessoires? Het is ook gewoon te gebruiken voor in je haren! Tenminste volgens deze trend, waarbij sterren studs in je haren een must zijn. Wij vinden het wel wat hebben...


3. Glitterscheiding
Glitters, glitters, glitters... We love it! Dit was een gewaagde trend in 2016 voor de echte glitter lovers onder ons. Het gaat hierbij vooral om glitters op je scheiding. We zagen dit het afgelopen jaar in veel verschillende varianten voorbij komen: van heftige gekleurde glitters tot aan zachtroze fijne glitters.


4. Verborgen regenboog haar
Dit was een populaire haarstijl, waarbij mensen de onderkant van hun haren in verschillende felle kleuren verven. Het is vrij subtiel, aangezien je het niet direct ziet. Je houdt er van of je houdt er niet van. 


5. Denim haar
Denim items zijn jarenlang een favoriet van velen en in 2016 werd dit extra benadrukt, aangezien er opeens 'denim haar' werd ontdekt. Bij denim haar wordt, zoals je waarschijnlijk al raadt, de kleur blauw gebruikt. Het gaat hierbij om dat er met verschillende tinten blauw een overgang wordt gecreëerd. Zie het als ombre hair, maar dan met een blauwe kleur.


6. Watermeloen haar
Naast denim haar was de watermeloen haar ook een trend in 2016. Een combinatie van roze en groen als ombre effect. You either like it or hate it.


7. Gepierced haar 
We zagen deze trend regelmatig op rode lopers langskomen. Het staat heel tof en geeft een stoere uitstraling aan je haarstijl. Met een paar ringetjes maak je deze hele toffe en opvallende look. 

8. Grijze haren
The granny hair! De meeste herkennen deze toffe trend vast wel, want we hebben deze erg vaak gezien. 


9. Ingevlochten haren
Ingevlochten haren waren een dingetje en zagen we veel bij celebs. Beyoncé tot aan Kylie en Zendaya deden hieraan mee. Wij vinden dit een erg leuke trend en hopen deze in 2017 gewoon terug te zien. 


10. Pastelroze 
Kylie liet ons zien dat pastelroze haren erg mooi staan! Velen waren hier dan ook fan van. 


11. Platinumblond
De hele Kardashian familie was overduidelijk fan hiervan en ondanks dat het niet erg goed voor je haren is (door het bleken), moeten we zeggen dat het erg mooi staat!


12. Glitter undercut
De undercut was een paar jaar geleden een enorm geliefde trend, maar nu zien we deze terug in een nieuw jasje. Dit keer zien we deze namelijk terug met (alweer) glitters! 


Lees ook:

Bron

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  • 2 jaar geleden fleurdk

    Ik hou van grijze haren, maar deze haar meestal ongezond zijn ik raad Senso Duo kuur voor ongezonde haar

  1. 1