Report : De nieuwste beautyproducten van 2011

Fashion door Redactie

Denk je in: je bent net nieuw op de Girlscene redactie en kent Amsterdam nog niet zo goed, laat staan dat je ooit door die stad gefietst hebt. Toch mag je op de tweede dag in je eentje ( op de fiets van Marjolein) al naar een perspresentatie, in dit geval de lancering van onder andere de nieuwste beautyproducten van Rimmel, Guess en Sally Hansen. Kijken jullie mee?

“Ik heb iets leuks voor je”, zei Marjolein tegen me terwijl ze een uitnodiging aan me gaf. Op de uitnodiging stond dat er een perslancering was van de laatste beautyproducten, “en je mag mijn fiets wel lenen” voegde Marjolein nog toe. Zal ik haar vertellen dat ik heel slecht ben met sleutels en dat mijn sleutelbos niet voor niets zoveel sleutelhangers heeft? Nah, t’is nog maar mijn tweede stagedag. Dus daar ging ik dan, gewapend met de Girlscene camera en routebeschrijving op het rijtuig van de hoofdredactrice (note to myself: wat je ook doet, don’t lose the key!)

nieuwstebeautyvan2011

nieuwstebeautyvan2011

Aangekomen bij het Moooi gebouw werd iedereen echt superhartelijk ontvangen met lekkere drankjes en hapjes die al een kunstwerk op zich zijn. Ook een grappig detail is dat de mannen van de bediening helemaal gekleed waren in een mooie tuxedo, maar van onderen alleen een boxer aan hadden. Moooi met drie keer een ‘o’ is trouwens geen typefoutje, de eigenaren vinden het gebouw zo mooi dat het een extra ‘o’ verdient. Ondertussen nog even een check, want waar had ik die fietssleutel nou opgeborgen in mijn tas? Vakje vooraan, ah ok. Eerst was ik bang dat ik daar in mijn eentje maar zou staan te wachten. Maar dat had ik mis. Voor ik het wist stond ik al gezellig te praten met een paar andere meiden. Zo heb ik Cynthia (MissLipgloss) en Wendy van Beautyscene ontmoet. Na een tijdje werden we gevraagd om naar de bioscoopzaal (met wonderfull seats)  te gaan voor de presentatie.

nieuwstebeautyvan2011

nieuwstebeautyvan2011

Bij het inleidende praatje kregen we te horen welke producten we te zien kregen, onder andere speciale lipstick van Rimmel ontworpen door Kate Moss, speciale nagelstickers van Sally Hansen en maar liefst vijf nieuwe geurtjes. Gelijk daarna kregen we filmpjes hierover te zien, zoals Kate Moss backstage. Opgevolgd door columniste Susan Smit die een eigen column voorlas over dat beauty en brains zeker wel samen kunnen gaan. That’s right!

nieuwstebeautyvan2011

En daarna mochten we allemaal de producten van de filmpjes gaan bekijken en eraan snuffelen. En er komen ontzettend leuke dingen aan. Zo heeft Sally Hansen vanaf september nagellakstrips die eenvoudig zijn aan te brengen. De printjes zijn echt lovely. Naast de Kate Moss lipsticks komt Rimmel ook met een verzorgende volumizing lipgloss in veel verschillende kleuren met een hele fijne applicator. Deze is zo breed dat je de gloss in één keer goed op je lippen hebt zitten. Van de nieuwe geurtjes was er onder andere Seductive I'm Yours van Guess, waar de redactie inmiddels aan snuffelt. En Playboy komt in november met het geurtje Play It Rock speciaal voor meiden in een leuk flesje met bunnyoortjes op de dop.

nieuwstebeautyvan2011

nieuwstebeautyproducten2011

Als cadeautje kreeg iedereen nog een goodiebag met nieuwe producten en als extraatje nog een eetbare Rimmel lippenstift van marsepein. Van Moeder Natuur kreeg ik ook nog een verrassing, een flinke regenbui waardoor ik zeiknat terugkwam op de redactie. Maar de fietssleutel van Marjolein…die ligt nu weer veilig op haar bureau.

Ben jij wel eens naar een perspresentatie geweest? Naar welke producten ben jij het meest benieuwd?

Door Brenda