News

16 & Pregnant-ster onverwacht overleden

Het leven van een tienermoeder gaat niet altijd over rozen. Als je dat niet zelf hebt ervaren, dan weet je dat wel van 16 & Pregnant. Het populaire MTV-programma heeft iedereen wel gekeken! Sommige jonge moeders hebben inmiddels hun draai gevonden, terwijl het leven van andere meiden helaas nog niet op de rit is. MTV heeft bekend gemaakt dat een 16 & Pregnant-ster én jonge moeder is overleden…

Valerie Fairman is op 23-jarige leeftijd overleden. De dood van de realityster kwam volledig onverwacht. 

We zagen de jonge tiener voor het eerst in seizoen twee. Ze raakte zwanger van haar vriend Matt, maar die maakte het in de loop van het prorgramma uit. Valerie beviel van dochtertje Nevaeh Lynn Fairman. Valerie en Matt zijn nooit meer bij elkaar gekomen, maar hebben wel een regeling getroffen wat hun dochter betreft. 

Helaas ging het na de serie bergafwaarts met de jonge moeder. Valerie is verschillende keren opgepakt. Ze werd beschuldigd voor onder andere prostitutie en andere misdrijven. MTV bevestigt het overlijden van Valerie op hun website: “We zijn verdrietig door het nieuws over het overlijden van Valerie Fairman. Onze gedachten en gebeden zijn met haar familie.” Haar familie vermoedt dat ze een overdosis heeft genomen. 

Valerie laat een dochtertje van zeven na. Nevaeh woont op dit moment bij Valerie’s moeder. 

View post on Twitter

View post on Twitter

Lees ook:

Bron