Report: presentatie make-uplook Dr Hauschka

Fashion door Redactie

Champagne, lekkere hapjes, een boot vol beautyjournalisten en veel make-up. Dat was samengevat de cruise van Dr. Hauschka waar Marjolein en ik in juni bij aanwezig waren. We bekeken niet alleen de nieuwe make-up look, Marjolein kreeg hem ook opgebracht!

Een van de leuke kanten van redactrice zijn van de grootste meisjeswebsite van Nederland, is het bezoeken van perspresentaties. Dr. Hauschka pakte voor de nieuwe make-uplook voor dit najaar groots uit. Met een mooie rondvaartboot vaarden we door de grachten van Amsterdam, luisterend naar een presentatie van de directeur van Dr. Hauschka. Hij vertelde ons dat Dr. Hauschka al meer dan veertig jaar bestaat en dat het merk ook al veertig jaar groen is. De grondstoffen die gebruikt worden, worden zoveel mogelijk gewonnen uit biologisch-dynamische teelt.

drhauska

*plop*

hauska

Directeur van Dr Hauschka vertelt over het merk

drhauska

Deze prachtige meiden showden de look

hauska

Lekkere hapjes!

Deze lijn bestaat uit een oogschaduwpalet, een eyeliner met twee kleuren, een lipgloss en de gezichtspoeder met zijde, die je hieronder afgebeeld ziet.

hauska

hauska

De oogschaduwkleuren: Earth brown, lava grey, lily white en ice blue. De make-up is ook geschikt voor lensdragers en verzorgt daarnaast de huid. Deze oogschaduw heeft ingrediënten als zijde en heilzame platen.

hauska

De eyeliner heeft twee kleuren: diep blauw en zacht grijs. In de eyeliner zijn onder andere verzorgende bestanddelen als wondklaver, toverhazelaar en zwarte thee toegevoegd.

hauska

Wij waren net als alle andere beautyjournalisten heel erg enthousiast over de lipgloss. Het is een verzorgende lipgloss met een basis van bijenwas, mangoboter en abrikozenpitolie, waardoor de gloss je lippen niet uitdroogt. Behalve dat fijne gegeven, heeft de gloss een onwijs mooie, diepe bessenkleur.

hauska

Na de presentatie kon iedereen zich bij één van de visagisten op laten maken. Marjolein had wel zin in een nieuwe look! De visagiste begon met het aanbrengen van de eyeliner. Daarna bracht ze de verschillende kleuren oogschaduw aan op de ogen van Marjolein. Wat gloss op haar lippen en klaar was deze look!

hauska

Hier heeft Marjolein Lily White over heel haar ooglid. Daarna bracht de visagiste de eyeliner aan.

Daarna is de visagiste met de kleuren Earth Brown en Lava Grey langs de eyeliner en de arcadeboog gegaan.

hauska

Dit is het resultaat!

De producten zijn nu te koop bij schoonheidssalons en erkende verkooppunten. Je kunt hier kijken wat het verkooppunt bij jou in de buurt is. De lijn is limited, dus wees er op tijd bij!

Wat vinden jullie van de najaarslook van Dr Hauschka?

Door Marjolein & Esmée