Lifestyle

Zie jij het verschil tussen een bath bomb en een wc-blokje?

Heerlijk al die vergelijkingen die je op het internet tegenkomt. Vooral ook de passie die het in mensen naar boven brengt. Zo hadden we eerder al het gekleurde jurkje debacle waarbij de ene helft overtuigd was dat het jurkje goud-wit is en de andere helft dat het blauw-bruin gekleurd is. Maar nu is er weer iets nieuws: Lush bath bombs en toilet-blokken van elkaar onderscheiden blijkt moeilijker dan je denkt!

Oh, Lush toch… Jullie producten zijn heerlijk, maar niet voor iedereen weggelegd. Het komt dan ook regelmatig voor dat iemand een Lush-product verkeerd gebruikt. Nooit fijn voor de persoon in kwestie, maar voor ons resulteert het wel in hilarische social media momenten wanneer zij (of iemand anders natuurlijk) de foto’s posten.

Zo dacht een meisje uit Engeland dat ze een bath bomb cadeau had gekregen, totdat haar moeder onthulde dat het een reinigingsblokje voor de wc was. Het zusje van een ander meisje had verkeerd gegrepen in de kasten van de badkamer en heeft zelfs echt gebadderd in een bad met toiletreiniger erin. Toen haar huid ging irriteren kwam ze er pas achter dat de grote blauwe bal helemaal geen bath bomb was maar een wc-blok.

Zie hier een tweet van nog een ander meisje dat de twee producten door elkaar haalde. 

 

View post on Twitter

Maar zo snel als we lachen moeten we eigenlijk ook even nagaan of wij het wel allemaal zo goed weten. Want zien wij wel gelijk het verschil tussen een super luxe bath bomb en de gemiddelde toiletreiniger? Kijk met ons mee en kom er achter! 

Deze mooie grote witte ballen hebben zeker iets weg van een aantal verschillende bath bombs, maar toch zijn ze het niet. De toiletreinigers zijn niet bedoeld voor het bad en al helemaal niet om je huid mee te reinigen. 

http://sapphicshimmers.tumblr.com/post/154689467818/princess-cherry-blossom-by-alchemy-skincare

Deze mooie roze bal is daarentegen wel een echte bath bomb! Hij zorgt ervoor dat je bad hemels gaat ruiken en dat je huidje lekker zacht wordt. 

Dit is trouwens wat er gebeurt als je een bath bomb in de wc gooit:

http://lush-cosmetics-uk.tumblr.com/post/129356138346/what-happens-when-someone-mistakes-a-bath-bomb-for

Conclusie: Het is niet alleen heel duur en zonde van het geld om een bath bomb (per ongeluk) als toiletblok te gebruiken, maar ook niet bepaald handig. 

Heb jij weleens twee verschillende producten door elkaar gehaald omdat ze zoveel op elkaar leken?

Lees ook:

Bron

Beeld: iStock