News

Grote ophef over belachelijk kledingstuk van Justin Bieber

Justin Bieber weet wel hoe hij de aandacht moet trekken. Dat doet hij in positieve zin met zijn waanzinnige talent, maar hij komt ook weleens negatief in het nieuws. Dit keer heeft hij flink de rand opgezocht met zijn kledingkeuze. De popster ligt zwaar onder vuur door een kledingstuk. Als je van dieren houdt wil je dit waarschijnlijk niet zien… 

De zanger heeft de woede van zijn fans op de hals gehaald. Hij werd gezien met een enorme bontjas. Echt bont, inderdaad. Justin is net terug in Los Angeles na zijn toer in Europa. Blijkbaar kon hij nog geen afstand doen van zijn winterkleding, in LA was het die dag namelijk gewoon 20 graden.

Behalve dat de giganstische bontjas overbodig is op een warme dag, zijn mensen vooral boos doordat er een dier voor is gestorven. Dierenrechtenorganisatie PETA heeft onmiddellijk een verklaring afgelegd. De woorden van PETA-directeur Ingrid Newkirk liegen er niet om. “Hij gedraagt zich als een egoïstische, kinderachtige opschepper. Hij lijkt niet in staat te zijn om te zien dat zijn aankoop leidt tot het onnodig lijden van dieren zoals baby tijgers, baby apen en wilde wolven.”

Bekijk het belachelijke kledingstuk van Justin hier

Lees ook: 

Beeld: Getty Images | Bron