Lifestyle

Dit is de Facebook functie waar we allemaal met smacht op wachtten

Gotta love Facebook. De ene na de andere nieuwe functie wordt geïntroduceerd, maar wat er nu op de planning staat is werkelijk geniaal. Tenminste, als je een iPhone hebt en dol bent op groepschats kun je je hart ophalen. Met de nieuwe iOS update kun je namelijk maar beter snel de Facebook Messenger app updaten. Lees snel verder voor meer informatie!

Twee dingen om blij van te worden: een groepschat met al je besties en FaceTimen. Toch zijn er hier en daar nog wat problemen… Zo kun je maar met één persoon tegelijk FaceTimen. Ja, tenzij je met meerdere mensen via één telefoon aan videobellen doet. Maar dat is toch een gemis. Vroeger was het in chickflickseries al hartstikke populair om bijvoorbeeld met z’n drieën te bellen, maar hoezo kunnen we nu niet met drie of meer personen videobellen? Nou, wait for it, want dat kan dus!

De Group Video functie van de Facebook Messenger app is werkelijk fantastisch. Het idee dat je niet met één BFF maar meerdere tegelijk kunt FaceTimen via Facebook Messenger is toch geweldig? De functie is al uitgerold, maar geen stress als je het nog helemaal niet kunt vinden. Waarschijnlijk heb je de nieuwe update nog niet uitgevoerd. Daarna is het op zowel Android als iPhone devices mogelijk om met maximaal zes mensen tegelijk te videobellen. Daarvoor heb je wel allemaal een WiFi-verbinding nodig. Wil je met meer dan 6 mensen tegelijk communiceren? Dan kunnen er tot 50 mensen meeluisteren. Whattttt. 

Wij gaan meteen onze smartphones updaten.

Lees ook:

Bron
Beeld: iStock

Must reads 👀