Beauty

Geniale beautyhacks die jouw leven een stuk makkelijker maken

Hoe makkelijk het ook allemaal lijkt als beautybloggers het voordoen, als jij zelf die winged eyeliner moet zetten is het opeens toch een stuk lastiger... Gelukkig hebben wij voor dit en nog tien andere lastige make-upklusjes oplossingen gevonden. Dus vanaf nu nooit meer te laat door die mislukte eyeliner met deze briljante beautyhacks!

1. Perfecte winged eyeliner
Lukt het jou maar niet om de perfecte winged eyeliner te zetten en ben jij 's ochtends ook een half uur met wattenstaafjes in de weer voordat jij tevreden bent? De oplossing: je (bank)pas. Houd deze schuin tegen de zijkant van je oog en trek een recht lijntje omhoog met het pasje. Ben je toch een beetje uitgeschoten? Concealer is je redder in nood.

2. Je hebt gisteren je laatste druppel primer gebruikt
En nog geen tijd gehad om een nieuwe te kopen. Gebruik gewoon de aftershave balsem van je vader, vriendje of broertje. Dit werkt perfect als primer.

3. Lipstick als blush
Ben je op reis en ben je vergeten om blush in je toilettas te doen? Don't worry, lipstick werkt ook prima voor een gezonde blos op je wangen.

4. Lijntje boven je oog
Wil je een zwart lijntje boven je oog tekenen, maar gaat dit nog niet helemaal soepel? Breng oogpotlood aan op het boogje van je wimperkruller, zodat er precies boven je wimper een zwart randje ontstaat.
 


5. Lipstick die de hele dag blijft zitten
Wil jij dat je lipstick de hele dag blijft zitten? Je hebt alleen een kwast, een matterend poeder en een tissue nodig. Leg een tissue op je net aangebrachte lipstick aan en ga hier met je kwast inclusief poeder overheen. Dit laagje zorgt ervoor dat je lipstick veel langer blijft zitten.

6. Intens oogpotlood
Gebruik je niet elke dag oogpotlood en merk je dat hij iets minder intens is van kleur? Voor het echte smudgy effect pak je een aansteker en houd je de punt kort in de vlam. Natuurlijk niet gelijk op je oog houden, maar je merkt dat het resultaat verbluffend is als het potlood weer is afgekoeld en je het kunt gebruiken

7. Wenkbrauwen on fleek
Wil jij elke dag je wenkbrauwen on fleek? Spray dan wat haarspray in je wenkbrauwen en kam ze in model. Wedden dat ze de hele dag zo blijven zitten?

8. Een volle haarbos
Ben jij niet geboren met een volle bos haar? Doe net alsof en vul je scheiding op met een oogschaduw die lijkt op je haarkleur. Je haar lijkt een stuk voller.
 


9. Haarspeldjes beter laten zitten
Blijven die schuifjes maar niet zitten? Haarlak blijkt onmisbaar, want als je de speldjes van tevoren sprayr met wat haarlak blijven ze namelijk muurvast in je haar zitten. 

10. Mix je lipgloss met wat pepermuntolie
Altijd al iets vollere lippen willen hebben? Voeg een beetje pepermuntolie toe aan je lipgloss en je lippen worden iets groter. Het ruikt ook nog een lekker fris.

11. Droog je haar met een oud T-shirt
Dit klinkt misschien gek, maar wist je dat dit veel beter is voor je haar dan een oude vertrouwde handdoek? Bonus: het is ook nog eens sneller droog.

Lees ook:

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook