Films & Series

Deze serie is de perfecte vervanger voor al je favoriete series die nu afgelopen zijn

Nu het laatste seizoen van Pretty Little Liars in zicht komt is het tijd om te focussen op nieuwe series. Onze guilty pleasure moeten we nu écht gedag zeggen, waardoor er straks weer extra veel tijd vrijkomt voor nieuwe series. En er staat een nieuwe serie klaar waar je waarschijnlijk – net zoals de Girlscene redactie – heel enthousiast van wordt. En het goede nieuws? Het begint al op 2 januari!

2017 belooft nu al een fantastisch jaar te worden voor serieliefhebbers en gelukkig begint het allemaal al op 2 januari, want dan is de spiksplinternieuwe dramaserie Weemoedt te zien op RTL 5. Misschien doet die naam al een belletje bij je rinkelen, want de serie is gebaseerd op de gelijknamige roman van Thijs Römer. De serie is straks iedere maandagavond om 21:30 uur te zien.

Nu vraag je je natuurlijk af: waar gaat de serie over? Het draait allemaal om Job Weemoedt, talentmanager bij het managementbureau Talent Republic in Amsterdam. Moeiteloos manoeuvreert hij door de slangenkuil van de entertainmentwereld om zijn sterren te laten stralen. Hij behoedt ze voor de valkuilen en verleidingen op hun pad en houdt hun schandalen uit de pers. Tot hij zelf uit de bocht vliegt en zijn zorgvuldig opgebouwde wereld volledig instort. ‘Weemoedt’ geeft een schaamteloos kijkje in de Nederlandse showbizzwereld én in het hart van een man die het mooiste bezit door zijn vingers heeft laten glippen: de liefde van zijn leven.

Neem alvast een kijkje backstage bij Weemoedt:

Lees ook:

Beeld: William Rutten
*Dit is een advertorial

Must reads 👀