Catwalkshots Peter Stigter op Fashionscene.nl

Fashion door Redactie

Leuk nieuws! Onze modezus Fashionscene.nl is een unieke samenwerking aangegaan met Nederlands beste modefotograaf Peter Stigter. Amsterdam International Fashion Week is as we speak volop in gang, en dat betekent dat de catwalkfoto's die het modeteam maakt als eerst online staan in de Catwalk rubriek op Fashionscene.nl.

catwalk stigter

Peter Stigter is niet alleen nationaal gezien een naam om rekening mee te houden, in modesteden als Parijs en Milaan hebben de fotograaf en zijn team ook een plekje veroverd. Met ingang van de eerst komende editie van de Amsterdam International Fashion Week krijgen staan al de catwalkshots van Team Peter Stigter vrijwel direct online. Bij Fashionscene.nl moet je dus zijn om als eerste al het modemoois van de AIFW te kunnen aanschouwen. Je vindt het catwalkbeeld onder de nieuwe rubriek Catwalk.

catwalk stigter

catwalk stigter

catwalk stigter

Als het modefestijn in de hoofdstad weer achter de rug is en Peter Stigter en zijn team zullen uitrukken naar de volgende Fashion Week, zullen al deze kiekjes ook als eerste bij Fashionscene te zien zijn. Erg blij worden wij hiervan, want nu kunnen wij jullie gelijk een volledig beeld krijgen van wat zich op de modeplankieren overal ter wereld afspeelt.

Bekijk al het catwalkbeeld van Peter Stigter in de Catwalk rubriek op Fashionscene.nl.

Houd jij alle shows op de Amsterdam Fashion Week in de gaten?