Fashion

3 manieren waarop ieder meisje de plissérok kan rocken

Plissérokken zijn momenteel helemaal hot! Deze rokken mogen in de winter dan ook absoluut niet in je garderobe ontbreken. Hiermee ben je helemaal on trend en wie wil dat nu niet? Het is geen rok zoals we hem gewend zijn en daarom steel je hiermee de show. Je vraagt je waarschijnlijk wel af hoe je deze rok het beste combineert… Dat laten wij aan jou zien!

De plissérok is weer helemaal terug dit seizoen en het is een echte eyecatcher. Er zijn enorm veel verschillende varianten van de plissérok, van effen tot aan metallic en printjes. Met deze rok kan je verschillende kanten op. Bij het uitzoeken van een plissérok is het belangrijk om eentje te kiezen die bij jouw lichaamstype past. De meeste rokken van dit moment vallen redelijk lang uit, maar als je klein bent is het beter om voor een kortere variant te gaan. Op deze manier voorkom je dat je nog korter oogt dan je al bent. 

Hieronder vind je drie verschillende outfits. Elke outfit is verschillend en daarmee willen we laten zien dat de plissérok erg veelzijdig is. 

Casual chic
De rok is casual chic te dragen met een paar goede sneakers en een mooi jasje. Bij deze look is het van belang dat het wordt afgemaakt met een leuke accessoire, zoals een handtas. 

Rok, Bershka €29,99 
Blouse, Boohoo €27
Jas, Bershka €39,99
Schoenen, ASOS €100
Tas, Stradivarius €29,95 

Rock and roll
Houd je van een stoere en grungy style? Dan is de plissérok goed te combineren met biker boots en een rock and roll T-shirt van je favoriete band. Gooi een leren jas erover en je bent good to go!

Rok, ASOS €40
T-shirt, Stradivarius €15,95 
Jas, Bershka €19,99 
Schoenen, ASOS €80
Tas, Mango €35,99

Nonchalant and classy
Ben je toch meer van de casual kledingstijl en trek je graag oversized truien aan? Dan is de plissérok prima te combineren met een oversized trui en leuke enkellaarsjes met een hak om een vrouwelijke touch te geven. 

Rok, Stradivarius €29,95
Trui, Mango €19,99
Jas, ASOS €34.67
Schoenen, ASOS €46,65
Tas, Bershka €27,99

Lees ook:

Beeld: Getty Images

Must reads 👀