Beauty

Selena Gomez liet haar haren knippen en het ziet er fan-tas-tisch uit

6

Selena Gomez herken je (meestal) aan haar fantastische haren. Serieus, als iemand #hairgoals is, dan zijn het wel de prachtige lokken van Ms. Gomez. Maar guess what? Selena heeft het roer omgegooid. Er lijkt een nieuwe fase aangebroken te zijn in het leven van de popster en daar hoort een nieuw kapsel bij. Serieus, waarom heeft ze dit niet eerder gedaan, want het staat haar werkelijk fantastisch. Kijk maar mee.

Als je al tijden twijfelt of je nu echt je lange haren eens wil verwisselen voor een kortere do, dan hebben we hier de ultieme inspiratie voor je. Selena Gomez verraste vriend en vijand door een schaar in haar lokken te zetten en zei daarmee gedag tegen de periode met haar lange manen. On stage zag het er fantastisch uit, maar nu heeft ze al helemaal een waanzinnig kapsel.

Op een Instagram foto van @tranterjustin zien we hoe Selena aan het fleeken is en bezig is met eyeliner om een lijntje te trekken langs haar bovenwimpers. Maar dat is niet wat opvalt, het opvallende is dat ze haar lange haar vaarwel heeft gezegd! Haar nieuwe hairdo is verfrissend en staat haar - voor zover te zien is - ontzettend goed. Kijk maar mee:


Lees ook:

Beeld: Getty Images

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

6 reacties

 • 11 maanden geleden fleurdk

  Ik vind dat deze kapsel niet zo fantastisch is, ik zou liever lange haar hebben, in gebruik Vivese Senso Duo voor lange haar

 • 1 jaar geleden TessiexB-brave

  Wat een slechte foto

 • 1 jaar geleden Lotje

  Haha ik had ook een pixie verwacht

 • 1 jaar geleden Isabelle

  Haha ik voel me aangesproken. Ik had eerst ook behoorlijk lang haar en het is nu ongeveer evenlang als dat van Selena. Ik ben er zelf in iedere geval heel erg blij mee haha!

 • 1 jaar geleden Nox

  Ik dacht, nu komt er echt een geweldig kapsel waar je u tegen zegt, maar nee. Misschien was een betere foto handig geweest want het kapsel is niet heel erg goed te zien.

 • 1 jaar geleden Imane

  Haha na het lezen van de titel en tekst zat ik te wachten op een of ander MEGACOOL pixie-kapsel ofzo. Toch niet echt een grote transformatie precies. Ziet er wel leuk uit inderdaad.

 1. 1