News

Lil’ Kleine maakt een snoeiharde opmerking over ex Monica Geuze

Het moddergooien is begonnen! Monica Geuze kwam deze week groot in het nieuws met haar nieuwe vlam. De vlogger heeft het naar eigen zeggen ‘heel gezellig’ met voetballer Lars Veldwijk. Monica is ex Lil’ Kleine alweer vergeten en het lijkt erop dat de rapper dat niet zo goed kan hebben. Lil’ Kleine spreekt voor het eerst over zijn ex, en grijpt meteen de gelegenheid aan om keihard naar Monica uit te halen… 

Monica zei nog dat ze als vrienden uit elkaar zijn gegaan, maar het lijkt erop dat het toch een bad break-up wordt… De rapper heeft geen goed woord voor zijn ex over. Waarschijnlijk kan hij het niet verkroppen dat Monica het alweer gezellig heeft met iemand anders. 

De rapper vertelt aan Story dat hij niet blij is met de onthulling van Monica over hun break-up. Het weekblad vroeg vervolgens naar de eisen waaraan zijn nieuwe vriendin moet voldoen. Dit vond hij een goed moment om zijn ex nog even naar beneden te halen. “Ze moet VWO hebben gedaan en afgestudeerd zijn,” zegt Lil’ Kleine. “Ik wil een vrouw met hersenen, want die had Monica niet.” Ai. 

Lees ook: 

Beeld: Getty Images

Must reads 👀