News

Bella Hadid onthult op Instagram haar eerste samenwerking voor een kledinglijn!

Model Bella Hadid is net als zus Gigi hard op weg om een grote ster te worden​. Ze is niet alleen een grote naam in de modellenindustrie, maar daarnaast doet de beeldschone brunette ook een heleboel andere dingen. Bella draagt niet alleen kleding en sieraden van merken, maar gaat nu zelf ook als ontwerpster aan de slag! Hier lees je alles over haar samenwerking. 

Bella gaat een samenwerking aan met het kleding- en sieradenmerk Chrome Hearts. Op Instagram liet het model dit aan iedereen weten door een foto te plaatsen, waarop we haar zien poseren vanaf de achterkant. Ze heeft hierbij een cropped wit topje aan met het logo van het merk erop en de letter B. Het is niet heel onverwacht dat Bella een kledinglijn gaat ontwerpen in samenwerking met een merk, aangezien zus Gigi dit afgelopen september ook al heeft gedaan met Tommy Hilfiger. 

Bella blijkt een goede connectie met het merk te hebben. Ze is namelijk goede vrienden met Jesse Jo Stark, de dochter van Chrome Hearts ontwerpers Richard en Laurie Lynn Stark. Chrome Hearts is een erg populair merk in Amerika met een stoere uitstraling. Het merk is erg geliefd bij celebs, onder andere bij ex The Weeknd. Helaas is Chrome Hearts een vrij duur merk met items die boven ons budget liggen. Met slechts een paar boetiekjes in New York, Tokyo, Osaka, Los Angeles, Malibu, Las Vegas, Hong Kong en Parijs zijn ze vrij exclusief. 

Wij zijn in ieder geval erg benieuwd hoe de collectie eruit gaat zien! We verwachten een grungy style met veel oversized hoodies, biker jassen, bodysuits en cropped tops. To be continued…

Lees ook:

Beeld: Getty Images

Must reads 👀