Behind the Girlscenes

Fashion door Redactie

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Ook weet je wel wie de redactie vormen, maar wat ze nou eigenlijk doen in een week? Van alles! Zie hier wat de redactie deze week bezig hield...

De meeste uren brengen we door op de redactie. We doen wat riverdance-kunstjes op het toestenbord (lees: heel veel schrijven), bewerken foto's tot het juiste formaat, laden de boel in, sturen stagiaires, columnisten en de beautyblogger aan en mailen heel veel met pr-bureaus. Maar er is meer! Afgelopen week in foto's:

behindthegirlscenes352011

Maandag vierde hoofdredactrice Marjolein haar 24ste verjaardag! De redactie gaf haar een waardebon voor een treatment bij Soap.

behindthegirlscenes352011

En Marjolein d'r zus kwam als verrassing langs met ballonnen! Happy Bday Marjolein!

behindthegirlscenes352011

behindthegirlscenes352011

Dinsdag vertrok hoofdredactrice Evelien van Fashionscene.nl naar New York. Ze gaat drie maanden lang op avontuur! Waarom? Omdat ze dat altijd al wilde! We namen haar mee uit eten bij Nooch en zij haalde voor ons als een echte New Yorkse coffee to go.

behindthegirlscenes352011

Woensdag bezochten we X-mas show van River Island. We werden verwelkomd met heerlijke cocktails die perfect bij onze nagels matchten!

behindthegirlscenes352011

Na de show raakten Marjolein en Esmée verdwaald in de kelders van het pand. We kamen in scary gangetjes en kamers terecht!

behindthegirlscenes352011

Maandag waren Esmée en Jet van Ze.nl niet aanwezig, dus namen ze Marjolein donderdag mee uit lunchen!

behindthegirlscenes352011

We hebben een redactiekat! Naja niet echt, maar ze komt steeds via het raam naar binnen. Super cute! We hebben haar Nooch genoemd (inderdaad, naar het restaurant waar we Evelien mee naartoe namen).

Tot volgende week!

Wat hebben jullie gedaan deze week?

Door: redactie Girlscene