News

12 bekende en minder bekende celebrity BFF's

1

Veel celebrities proberen hun persoonlijke en professionele leven zoveel mogelijk gescheiden te houden. Maar als je dag en nacht op filmsets of in muziekstudio's leeft, wordt andere mensen buiten deze 'business' ontmoeten lastig. Vriendschappen tussen celebrities komt dus vaker voor dan je denkt. Girlscene zet 12 bekende en minder bekende celebrity BFF's op een rij! 

Jennifer Aniston en Courteney Cox
Laten we maar beginnen met de beroemdste BFF's in Hollywood die er zijn! Jennifer en Courteney ontmoetten elkaar voor het eerst op de set van de wereldberoemde serie die het begin van hun carrières inluidde. Zowel de personages als zij zelf zijn onafscheidelijk sinds de eerste aflevering. 

James Franco en Seth Rogen
Deze twee hebben inmiddels al in zoveel films samen gespeeld dat het bijna onmogelijk is om hun sterke vriendschap er niet doorheen te zien. Bekend als hét komedieduo van Hollywood. 

Justin Timberlake en Jimmy Fallon
James en Seth mogen dan qua films het komische duo van Hollywood zijn, er is geen twijfel mogelijk dat Justin en Jimmy dat op tv zijn. Justin is heel vaak te gast in Jimmy's talkshow en lang niet altijd om een nieuwe film of album te promoten. Nee, je komt hem vooral tegen in de talloze hilarische sketches in het programma.

Michael Fassbender en James McAvoy
De vriendschap tussen de personages van Michael en James in de X-men films gaat niet altijd even smooth. Maar tussen Michael en James zelf zit het wel goed. Sinds ze in de films spelen zijn ze steeds betere vrienden geworden.

Tina Fey en Amy Poehler
Nog een komisch duo! Alleen dit keer zijn de vrouwen aan de beurt. Tina en Amy hebben al velen sketches samen opgevoerd. Je komt ze overal samen tegen, van satirische programma's zoals Saturday Night Live tot het hosten van awardshows zoals de The Golden Globes. 

Zooey Deschanel en Joseph Gordon-Levitt
De enige man-vrouw BFF's in onze lijst! Maar dat is niet de enige reden waarom deze twee zo bijzonder zijn. Hun vriendschap begon op de set van de film (500) Days of Summer en is nog steeds even hecht als toen. Je komt ze op YouTube vaak zingend met elkaar tegen. 

Matt Damon en Ben Affleck
Matt en Ben kennen elkaar al bijna 35 jaar. De twee Bostonians zijn vanaf het begin af aan al onafscheidelijk, zowel in het persoonlijke als het professionele leven. Ze zijn al velen filmprojecten samen begonnen en hebben voor een aantal zelfs Oscars gewonnen. 

Leonardo DiCaprio en Tobey Maguire
Net als Matt en Ben kennen deze twee elkaar al van kinds af aan. Ze ontmoetten elkaar in de wachtrij voor een rol waar ze allebei auditie voor deden. Sindsdien hebben ze een hechte vriendschap opgebouwd en proberen ze zoveel mogelijk in dezelfde films te spelen. 


Nina Dobrev en Julianne Hough
Dat actrice Nina Dobrev en zangeres en danseres Julianne Hough al tijden BFF's zijn weten we natuurlijk allemaal. De twee halen de gekste streken uit en gaan regelmatig met z'n tweeën of een hele groep op vakantie. 

Nicole Kidman en Naomi Watts
Australische actrices Naomi en Nicole ontmoetten elkaar toen ze allebei nog helemaal niet bekend waren en aan het begin van hun carrières stonden. Voor Naomi duurde beroemdheid wat langer dan Nicole, maar ze zijn er allebei gekomen. Ondertussen waren ze altijd elkaars steun en toeverlaat. 

Beyonce en Gwyneth Paltrow
Oorspronkelijk raakten de twee bevriend als koppels met hun echtgenoten Jay-Z en Chris Martin. Maar sinds de scheiding tussen Chris en Gwyneth is er niet veel veranderd: B en G zijn nog steeds beste vriendinnen. 

Dakota Fanning en Kristen Stewart
In tegenstelling tot hun personages in de Twilight-films kunnen deze twee het heel goed met elkaar vinden. Ze ontmoetten elkaar op de set van de tweede film uit de serie, maar ze leerden elkaar pas echt goed kennen tijdens het filmen van The Runaways en zijn sindsdien echte BFF's.

Lees ook:

Bron, bron, bron

Beeld: GettyImages

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  • 9 maanden geleden Peej

    Leuk!

  1. 1