Beauty

9 oogmake-up looks van celebrities die je met palettes creëert

2

Met make-up maak je de mooiste looks. Op het internet zijn er dan ook een heleboel meiden te vinden die prachtige make-up looks weten te creëren​ waar we allemaal van dromen. Om je te inspireren hebben wij de mooiste make-up looks en make-up palettes waarmee je dit kan creëren​ op een rijtje gezet! 

Er zijn enorm veel make-up palettes, maar welke zijn perfect voor de juiste make-up looks? En welke hebben dan de beste pigmentatie? Om jou op weg te helpen hebben we mooiste make-up looks van celebrities uitgekozen, met daarbij een oogschaduw palette waarmee jij deze look kan namaken! Kijk snel mee...

Douglas BeYu palette | €13,95

Jennifer Lopez ziet er prachtig uit en heeft een donkere smokey eye als make-up look. Bij een donkere oogschaduw is het belangrijk dat de pigmentatie erg sterk is, anders valt het smokey eye effect helemaal weg.

Gouden shimmers

De Bijenkorf Charlotte Tilbury palette | €50

Zendaya rockt een golden shimmer make-up look op de rode loper. Voor deze make-uplook heb je oogschaduw met veel glitters nodig. Pas wel op met de glitters bij het aanbrengen, omdat deze al heel snel overal gaan zitten!

Douglas Smashbox palette | €28,50

Dat Kylie Jenner the queen van mooie make-up is, weten we allemaal. Kylie is voor een lichte variant van de smokey eye gegaan. Gebruik vooral lichtgrijs in combinatie met zwart om deze look na te maken.
 

Douglas Zoeva palette | €22

Zus Kendall ziet er ook altijd op en top uit. Zij gaat voor een lichtere look met bruine tinten en een gouden finish. Voor deze look is het belangrijkste om met lichte kleuren (het liefst met een shimmer) vanuit de binnenste ooghoek te werken. 

Douglas NYX palette | €9,90

Shay Mitchell gaat voor een subtiele ooglook met veel bruintinten. Deze look is voor overdag erg geschikt. Schaf hiervoor een basic oogschaduw palette aan met matte bruintinten.  
 

De Bijenkorf Estée Lauder palette | €54

Rita Ora pakt uit met opvallende kleuren als donkerblauw en groen. We moeten zeggen dat ze het goed kan hebben. Hiervoor is een oogschaduw palette met meerdere felle kleuren een goede optie. Zo heb je de keus om veel te variëren met verschillende tinten. 

De Bijenkorf Sisley palette | €52,87

Rihanna gaat voor een zachte look met poederroze als basiskleur. De rest van de kleuren zijn lekker neutraal en maken de ooglook helemaal af. 

Douglas Zoeva palette | €22

Selena Gomez rockt de make-up look met een berry kleur op haar ogen. Erg bijzonder als je het ons vraagt! Berry kleurtjes zijn erg mooi als oogschaduw, maar pas op dat je hier niet teveel van opdoet aangezien je er snel ziek door lijkt.

Douglas palette | €7,95

Beauty Gigi Hadid gaat voor een lichte bruine ooglook. We zien haast niet dat ze oogschaduw op heeft. Gebruik om de look van Gigi na te maken een oogschaduw palette met shiny bruine tinten. 

Lees ook:

Beeld: iStock en Getty Images

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

2 reacties

  • 2 jaar geleden fleurdk

    Ik gebruik altijd mijn Perle Bleue creme als een primer, werkt goed

  • 2 jaar geleden Tamarputtman_

    kun jullie ook laten zien hoe de looks worden gemaakt??

  1. 1