Behind the Girlscenes

Fashion door Redactie

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Ook weet je wel wie de redactie vormen, maar wat ze nou eigenlijk doen in een week? Van alles! Zie hier wat de redactie deze week bezig hield...

De meeste uren brengen we door op de redactie. We doen wat riverdance-kunstjes op het toestenbord (lees: heel veel schrijven), bewerken foto's tot het juiste formaat, laden de boel in, sturen stagiaires, columnisten en de beautyblogger aan en mailen heel veel met pr-bureaus. Maar er is meer! Afgelopen week in foto's:

behindthegirlscenes

Balmain Hair event bij Toni&Guy in de Magna Plaza in Amsterdam. Regelmatig komen we collega's tegen, dit keer Cynthia! Ps. Al om 9 uur 's ochtends aan de champagne (vooral voor de 'sier'). V.l.n.r. Marjolein (girlscene), Cynthia (MissLipgloss) en Jet (ze.nl)

behindthegirlscenes

Ook brachten we een bezoek aan Mooi PR, om de nieuwe collectie van UGG te bekijken. En dit is mijn favoriet. In de binnenkant zit er zo'n heerlijk zacht bedje (typisch UGG), super comfy!

behindthegirlscenes36

Chaos op het werk en in mijn hoofd, met vakantie ahead. Dus 's ochtends startte ik de dag met een coffee on the go van Starbucks. In plaats van Marjolein schreef zij Mariolijn, oftewel knallen met die handel vandaag!

behindthegirlscenes

Jet en Marjolein bij Toni&Guy later die week. Een paar dagen na het Balmain event gingen we terug voor een review, binnenkort meer!

behindthegirlscenesweek36

Woensdagochtend, stipt 9.00u stond Esmée voor Primark Hoofddorp. Ze toog terug met twee huge tassen. Ze ging niet shoppen onder werktijd, maar deed dit voor een geheim project. Stay tuned!

behindthegirlscenes36

Iedere dag lopen we naar de brievenbus voor pakketjes. Voor bestellingen uit onze webshop, maar ook voor de winacties! Dit keer gingen de tien albums van Dotan op de post. Veel plezier ervan meiden!

behindthegirlscenes36

Donderdagochtend mochten de redacties ontbijten op de salonboot. Dit werd georganiseerd door HyperzPR voor webshop HyKi. Jammie!

behindthegirlscenes36

We kregen allemaal een heel leuk armbandje van HyKi, super bedankt!

gsweek36

Girlscene heeft een nieuw -enorm- whitebord, zodat we bij kunnen houden wie er op welke dag is en wat er af moet zijn.

BTG

Eind deze week bezochten we ook de Beauty Brands United showroom, waar we ons onder andere lieten informeren over Mineralogie. Wat een mooie producten.. binnenkort meer!

Wat hebben jullie afgelopen week meegemaakt?

Door Redactie Girlscene