Lifestyle

Hoera: Snapchat heeft 3 (!) MEGA upgrades gekregen

Sinds de komst van Instagram Stories heeft Snapchat er een grote concurrent bij. Toch blijft de app populair – wie kan er nu zonder de hilarische filters! – en dankzij drie upgrades is Snapchat nóg leuker geworden. Deze nieuwe functies heeft Instagram Stories nog niet…

Heb jij al een keuze gemaakt tussen Snapchat en Instagram Stories? Deze drie upgrades zorgen er misschien wel voor dat je tóch voor Snapchat kiest. Het zijn kleine nieuwe functies die ervoor zorgen dat deze app weer net iets leuker is geworden. 

Upgrade 1
Dit is de grootste gamechanger: je kunt nu ook groepsgesprekken beginnen! Ideaal als je boytrouble of kledingcrisis hebt en je al je vriendinnen wil inlichten. Je kunt zowel een chat als een Snap versturen naar jouw groep. Ook handig voor verveling in de trein, het bekijken van lelijke selfies van al jouw vriendinen houdt je wel bezig ;-). Je kunt maximaal 16 vrienden uitnodigen voor een groep. Je kunt de chat een naam geven en precies zien welke mensen er in aanwezig zijn. De chatberichten verdwijnen na 24 uur en je kunt deze Snaps maximaal een keer opnieuw afspelen, zoals we gewend zijn van Snapchat. 

Upgrade 2
Hoor je een leuk liedje in een Snapchat-video en wil je dolgraag weten hoe het heet? Dan had je voorheen pech, want het is onmogelijk om een Snap af te spelen en tegelijk Shazam op te starten. Je raadt het al: dat kan vanaf nu wel! Het is nu mogelijk om liedjes in video’s te identificeren met behulp van Shazam.

Upgrade 3
Je kunt nu je eigen stickers maken en bewerken. Dit doe je door de stickers uit een foto te knippen. Je kunt de sticker ook nog versieren door er met met een kwastje op te tekenen. Laat je creativiteit in de vrije loop!

De drie nieuwe upgrades worden de komende tijd uitgerold. Zorg dat je de nieuwste update van Snapchat hebt geïnstalleerd.

Lees ook:

Bron, bron

Must reads 👀