Lifestyle

Pretty Little Liars fans opgelet: dit nieuws mag je niet ontgaan

Pretty Little Liars… Wat wás dit toch een serie. Was ja, want met het einde in zicht zijn we op de Girlscene redactie al tijden in rouw. Hoe kan zo’n fantastische serie na jaren stoppen? We zijn er nog niet over uit. Maar gelukkig hebben we – waarschijnlijk voor het laatst – nog een heel goed nieuwtje voor je.

Hanna, Spencer, Emily en Aria… We konden ons geen betere Liars voorstellen. Laten we Alison vooral niet vergeten, en Mona, Ezra, Toby, Caleb. Oké, tijd om deze sentimentele modus uit te zetten en terug te gaan naar waarvoor je hier komt: we hebben nieuws over de laatste afleveringen van Pretty Little Liars.

Als groot fan wist je natuurlijk al dat je april vrij moet houden voor de laatste tien episodes, maar we hebben nu een datum voor je. Pak je agenda er maar bij, want het einde komt nu echt in zicht. Over vier maanden en vijf dagen zie je de allereerste aflevering (van deel twee) van het allerlaatste seizoen op Freeform, een Amerikaans tv-netwerk. Dat betekent dat op 18 april deel twee van het laatste seizoen begint. *pinkt een traantje weg* Wanneer we de afleveringen in Nederland kunnen verwachten is niet bekend.

Op de Pretty Little Liars-Facebook werd dit nieuws groots aangekondigd. Hierbij krijg je meteen een sneak preview van de laatste afleveringen en meldden ze: “The gAme is coming to an enD…” Kijk maar mee. Het lijkt namelijk spannender en grootser dan ooit te worden:

Lees ook:

Beeld: Getty Images