Beauty

Deze Lush producten wil iedereen onder haar kerstboom

Lush, wij zijn er dól op. Als er een pakketje binnenkomt van deze heerlijke winkel ruiken we dit al van verre. Afgelopen week konden wij ons geluk niet op, want er kwam een hele grote doos van Lush binnen. Wij laten dan ook met veel plezier de inhoud zien en ehh, wij weten wel wat wij straks voor onder de kerstboom vragen.


Dit is ‘m dus. De ‘Magic Cube’, geïnspireerd op de kubus met kleurtjes die wij vroeger probeerden op te lossen. Ziet dit er niet feestlijk uit onder onze prachtige Girlscene kerstboom? Wij hebben de box al op onze wishlist gezet. Ben je benieuwd wat er in de box zit? Kijk snel verder.


Lord of Misrule shower cream
– Als eerst haalden wij de shower cream Lord of Misrule uit de doos. Zo jammer dat jullie de geur niet met jullie kunnen delen, zeker even de moeite waard om aan te snuffelen als je in de Lush winkel bent! Het is een mix van patchouli en zwarte peper, perfect om tijdens de kerstdagen mee onder de douche te nemen.

Magic Wand zeep – Hierna werden wij verrast met een stuk zeep. De buitenkant is gemaakt van granaatappel en de binnenkant van zoete sinaasappelolie. Wij zijn fan!

Fizzbanger bath bomb – Yay, een bath bomb! Lush maakt van elke badsessie een feestje door de geweldige uitvinding: bath bombs. Als je uit dit bad stapt ruik je naar zoete appel met een vleugje kaneel.

Intergalatic bath bomb – Onze kerst kan niet meer stuk, nog twee bath bombs! Ben jij fan van de galaxyprint? Dan moet jij deze bath bombs op je wishlist zetten.

The Experimenter bath bomb – Woohoo, deze bruisbal bevat alleen maar felle kleuren en knettersnoep(!), daarnaast verzorgt het je lichaam met vanille.

Sugar Plum Fairy Scrub – Last van velletjes op je lippen door de kou? Met deze winterse scrub is dit verleden tijd. Stiekem willen wij dit gewoon van onze lippen likken…

Goth Fairy Shimmer Bar – Ook laat Lush ons niet met een droge huid naar buiten gaan, deze shimmer bar hydrateert, laat een heerlijke geur achter én een subtiele glinstering.

Fairy Dust dusting powder – Stap je net onder de douche vandaan of uit een heerlijk bad? Droog je af en laat je huid glinsteren en heerlijk ruiken door deze elfenstof.

Star dust bath bomb – Deze stervormige bath bomb ruikt letterlijk naar rozen met vanille, subtiel maar een typische Lush-geur.

Karma bubble bar – Naar deze bubble bar waren wij meteen erg nieuwsgierig, want hoe cool ziet deze eruit? Deze gouden piramide ruikt kruidig naar patchouli en zoete sinaasappel.

Shooting Stars zeep – Voel je helemaal een ster na het gebruiken van deze zeep. De sterrenzeep is gemaakt van, lekker toepasselijk, stervruchten en voedt je huid daarom goed met vitaminen en antioxidanten.


De Lush Magic Cube ligt nu in de winkels voor €82,96. Een prijzige box, maar hier kun je wel heel erg lang van genieten! Wij blijven nog even doorpuzzelen.

Lees ook: