Behind the Girlscenes

Fashion door Redactie

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Ook weet je wel wie de redactie vormen, maar wat ze nou eigenlijk doen in een week? Van alles! Zie hier wat de redactie deze week bezig hield...

De meeste uren brengen we door op de redactie. We doen wat riverdance-kunstjes op het toestenbord (lees: heel veel schrijven), bewerken foto's tot het juiste formaat, laden de boel in, sturen stagiaires, columnisten en de beautyblogger aan en mailen heel veel met pr-bureaus. Maar er is meer! Deze week was hoofdredactrice Marjolein op vakantie en redactrice Esmee op persreis. Dat betekent dat stagiaire Brenda en Joyce zich rot hebben gewerkt!Afgelopen week in foto's:

behindthegirlscenes

Deze week tekende Lisette Jonkman de schrijfster van het zesdelige verhaal Dagboek van een kampeerkneus haar contract voor haar eerste boek bij uitgeverij Sijthoff. En onze stagiaire Brenda ging gezellig mee….

behindthegirlscenes

…. bubbels en roze koeken om het te vieren…

behindthegirlscenes3

Melvin presenteerde zijn nieuwe site (met truffeltaart!) met een heel leuk nieuw concept aan de redactie van Girlscene, Fashionscene en Ze.nl. Binnenkort meer hierover op Girlscene!

behindthegirlscenes

Het aantal pakketjes dat gemiddeld op een dag bezorgd wordt op de redactie

behindthegirlscenes3

Onze beautykast na een grondige opruiming!

We hebben de artikelen die jullie kunnen winnen met een Gouden Tip apart gehouden. Wil je zo'n leuk pakketje winnen? Mail dan je gouden tip naar tip@girlscene.nl . Afgelopen week verscheen al het eerste artikel met de gouden tip van lezeres Roos!

behindthegirlscenes3

Donderdag vloog redactrice Esmee met een groepje beautyjournalisten voor Rimmel naar Londen

behindthegirlscenes3

Tijdens het (turbo)shoppen maakte ze nog wat streetstylefoto's. Binnenkort meer!

behindthegirlscenes3

Ook woonde ze de persconferentie met Kate Moss bij!

behindthegirlscenes3

Rimmel-gezichten Solange Knowles en Georgia Jagger waren ook aanwezig.

behindthegirlscenes3

De vier kleuren uit de lipsticklijn die Kate Moss speciaal voor Rimmel heeft ontworpen. Kate draagt zelf altijd de rode kleur, nummer 1.

behindthegirlscenes3

's Avonds hebben we gedanst op het grote Rimmel feest waar Kate, Georgia en Solange en friends (bijvoorbeeld Cher Lloyd) ook aanwezig waren! Binnenkort lees je uiteraard een uitgebreid verslag van de Rimmel persreis.

Bekijk ook de Behind the Girlscenes van vorige weken!

Wat zouden jullie nog meer in de Behind the Girlscenes artikelen willen zien?

Door de Girlscene Redactie