Films & Series

Wat als de Lizzie McGuire Movie een thriller was…?

Zit je in een dip en wil je weer opgevrolijkt worden? Dan zul je niet The Fault in Our Stars opzetten, tenzij je jezelf wil kwellen. Je zet eerder een feelgood film op zoals de Lizzie McGuire Movie. Hilary Duffs glimlach doet wonderen voor je humeur, en anders kun je wegzwijmelen bij haar romance met de knappe Italiaan Paolo. Maar wat als de film helemaal geen feelgood-film was, maar een bloedstollende thriller? Een creatieveling heeft de scènes zo gemonteerd dat de trailer ineens razendspannend is… net echt!

Wie de Lizzie McGuire Movie niet heeft gezien, heeft wat gemist. Het is weer even geleden dat de film uitkwam, in 2003 om precies te zijn. Ook al ziet Hilary er inmiddels heel anders uit, blijft de film leuk om te kijken. Als je zin hebt in een luchtige film waar je een vrolijk gevoel van krijgt dan is de Lizzie McGuire Movie voor jou! 

Maarre… wat als die Paolo geen romantische Italiaan blijkt te zijn, maar een engerd die niet te vertrouwen is? Dan krijg je ineens een heel andere vibe van de film. De briljante YouTuber ElleOfTheMills heeft de originele trailer opnieuw gemonteerd zodat het net lijkt alsof het een spannende thriller is. 

Eerlijk is eerlijk, we krijgen de kriebels van de trailer. En dan vooral van Paolo. Ineens is het een heel raar idee dat Lizzie zomaar met een Italiaan meegaat zonder dat ze hem goed kent. Gordo’s zorgen zijn in deze trailer in ieder geval geheel terecht. Waarschuwing: je zal Paolo nooit meer hetzelfde zien… 

Watch on YouTube

Lees ook: 

Beeld: Getty Images

Must reads 👀