News

Nooo: dit Nederlandse vlog-koppel is definitief uit elkaar

Een relatie in de spotlights is niet makkelijk. Veel Hollywoodkoppels redden het niet, maar ook in ons kleine kikkerlandje is het lastig. Een Nederlands vlog-stel heeft helaas ook besloten om er een punt achter te zetten. Dat heeft de vlogger in kwestie zelf bevestigd. Alsof de breuk niet moeilijk genoeg is, zal het ook wennen worden dat hij nu niet meer in de vlogs voorkomt… 

De geruchten deden al een tijdje de ronde, maar het is toch echt waar. Monica Geuze en Lil’ Kleine zijn uit elkaar. Na alle roddels heeft de vlogger besloten om dit aan haar kijkers te bevestigen. Na 16 minuten vertelt Monica over de breuk. Ze heeft het zichtbaar moeilijk om erover te praten. “Jorik en ik zijn uit elkaar, nu al een tijdje”, zegt Monica in tranen. 

De vlogger was zich ervan bewust dat er nogal wat onduidelijkheid bestond over haar relatiestatus, en daar wil ze nu graag een einde aan maken. “Ik vertel het nu maar zodat het uit de wereld is. Hoe meer onduidelijkheid er is, hoe meer vragen je krijgt en hoe meer je eraan herinnerd wordt. Dat is de keerzijde van alles delen op social media, denk ik.”

Monica wil verder niet veel kwijt over de breuk. Ze vond het wel belangrijk om te laten weten dat de relatie over is, wat ook betekent dat we de rapper niet meer in de vlogs zullen zien. “Ik ga geen vuile was buiten hangen. We zijn als vrienden uit elkaar gegaan,” sluit de vlogger af. 

Watch on YouTube

Lees ook:

Must reads 👀