Food

Met deze producten kom jij de feestdagen wél gezond door

Het is zover: de gezelligste maand van het jaar is aangebroken. Tijdens deze maand houd je je natuurlijk niet bezig met gezond eten, dat is wel het laatste waar je aan denkt! Om jezelf toch te verwennen tijdens deze maand, is de Healthbox een samenwerking aangegaan Vivian Reijs – bekend van haar platform VivOnline. Samen hebben zij dit heerlijke verwenpakketje samengesteld…

Deze Healthbox staat volledig in het teken van jezelf verwennen. In samenwerking met Vivian Reijs​, die onder andere voedingscoach, gewichtsconsulent en hormoontrainer is. Aan de hand van Vivians favoriete producten is het pakket samengesteld. We bespreken deze producten stuk voor stuk met je. 

Ridiculously – Good Jolly Ginger & Apricot Chocolate 
Dit is chocolade gevuld met abrikoos, gember en een vleugje kaneel. De snack is 100% biologisch, vrij van geraffineerde suikers, gluten, lactose, soja en conserveermiddelen. 

Ghee Easy – Vet Goed Vet
Ghee is een zuivere vorm van geklaarde boter en is inmiddels een erg populair product. Net als kokosolie is het een veelzijdig toepasbaar natuurlijk vet. Het verbetert de spijsvertering en het is ook nog eens erg lekker!

Lassie – Zilvervliesrijst + Linzen
Zilvervliesrijst en linzen zitten voor het eerst samen in één pak. Linzen zijn een bron van eiwitten en samen met zilvervliesrijst is het de perfecte combinatie voor een gezonde en vezelrijke maaltijd. Yum!

Mister Free’d Crackers Cheddar & Pumpkin
Glutenvrije krokante crackers die met de hand gerold zijn en natuurlijke ingrediënten bevatten. 

Body & Fit – Green Tea
Een heerlijke thee voor de echte theeleuten onder ons! Het is groene thee met gember en citroen. Heerlijk verfrissend en net even anders!


Loï​s Lee – Reinigingsdoekjes

Deze reinigingsdoekjes verwijderen in combinatie met de soothing cleansing oil van Loï​s Lee alle onzuiverheden van je gezicht. Extra leuk is dat Vivian op 4 januari 10 gelukkige winnaressen uitkiest die een travel pakketje krijgen met daarin o.a. deze heerlijke reinigingsdoekjes. Deelname geldt alleen als je deze toffe box in huis hebt!

Roos Cosmetics – The Rose Coffee Scrub
Deze heerlijke scrub is een echt Hollands product dat is gemaakt van de hoogste kwaliteit ingrediënten en het is 100% natuurlijk. Die willen wij wel hebben!

Bloem – Recovery Power Vitamine B12
In de winter voelen we ons allemaal weleens vermoeid. Na een lange dag heb je vaak nog weinig energie over. De Recovery Power Vitamine B12 is de perfecte oplossing hiervoor. Dit helpt je vermoeidheid verminderen. 

The Master Cleanser Mask
We willen allemaal een frisse, stralende en rimpelvrije huid. Deze speciale masker combineert op een slimme manier de natuurlijke gezuiverde zeekelp basis met een hydraterende anti-aging serum. 

Orthica – D50
Vitamine D is erg belangrijk voor het behouden van sterke botten en tanden en zorgt overigens ook voor een goede weerstand. In de winter krijgen we allemaal onvoldoende vitamine D binnen door gebrek aan zonlicht. Daar helpen deze tabletten goed bij. Het is een klein tabletje dat makkelijk in te nemen is! 

Orthica – Multi Energie
Natuurlijke vitaminen zijn ook erg belangrijk bij de ondersteuning van de gezondheid. Ons lichaam kan rond de winter periode zeker wel wat hulp gebruiken hierbij. Met deze voedingssupplementen geef je extra ondersteuning aan je gezondheid en kun je voortaan in de winter ook optimaal blijven genieten. 

Als laatste krijg je bij een bestelling van deze Healthbox ook nog eens een gratis MyMuesli koker meegestuurd! Daarnaast zit er een voucher in met daarop een code, waarmee fans van Vivian’s Healthbox tijdelijk een gratis MYMUESLI2GO probeerpakket ontvangen bij een minimale bestelwaarde van €10. Let op: OP=OP! Klik hier om op de site van MyMuesli een kijkje te nemen. 

Lees ook:

Must reads 👀