Beauty

Deze mooie producten zijn perfect voor de feestdagen

Het is alweer december en de temperaturen beginnen steeds meer te dalen. De feestdagen komen inmiddels ook dichterbij en dat betekent maar één ding: glam it up! Jij wilt natuurlijk shinen op elk feestje dat je op de planning hebt staan en daar heb je een paar goede producten voor nodig, waarmee je de ultieme glam look kan creëren​. Daar zijn deze producten uit de nieuwe Beautybox perfect voor…


In de nieuwe Beautybox van december zitten alweer vijf mooie producten waarmee jij de ultieme glam look mee kan creëren​. De Beautybox kost €14,95 per maand inclusief verzendkosten en bevat altijd de leukste en nieuwste beautyproducten. 

Oriflame – Tender Care Protection Balm
Als eerste bevat de Beautybox een Oriflame Tender Care Protection Balm. Met deze balm kun je de koude winterdagen doorkomen met een zachte en gehydrateerde huid. De balm is perfect om alle droge en ruwe plekjes te bestrijden. Daarbij is dit wondermiddel ook nog eens voor heel je huid te gebruiken. Deze kan natuurlijk niet missen voor je glam look, aangezien een zacht huidje de perfecte basis is.

Batiste – Dry Shampoo Cherry
Batiste zal iedereen ongetwijfeld kennen, het is één van de betere droogshampoo’s om vette haren tegen te gaan en om je haren een volumeboost te geven. Perfect voor de feestdagen dus!

Lord & Berry – Seta Eyeshadow
Met deze gepigmenteerde oogschaduw van Lord & Berry creëer jij de mooiste oog looks voor ieder feestje. Per Beautybox verschilt de kleur van de oogschaduw, maar de goede pigmentatie blijft natuurlijk altijd hetzelfde. 

Superlooks – Lip & Eye Liner Pencil
Zonder een mooie kleur op je lippen is je glam look niet af. Daar is deze lippotlood van Superlooks erg geschikt voor, want hiermee steel jij de show tijdens de feestdagen. 

Beebee Cosmetics – Million Lashes XXL Volume (Extra Black)
Een goede mascara vinden is erg lastig. Je kent het vast ook wel dat je verschillende mascara’s blijft proberen, maar nog steeds niet de perfecte match voor jouw wimpers hebt gevonden… Don’t worry, want deze mascara van Beebee is je redder! Het geeft je wimpers prachtige volume en maakt daarmee ook jouw glam look helemaal af. 

Bestel de Beautybox hier.

Lees ook: