Behind the Girlscenes

Fashion door Redactie

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Ook weet je wel wie de redactie vormen, maar wat ze nou eigenlijk doen in een week? Van alles! Zie hier wat de redactie deze week bezig hield...

De meeste uren brengen we door op de redactie. We doen wat riverdance-kunstjes op het toestenbord (lees: heel veel schrijven), bewerken foto's tot het juiste formaat, laden de boel in, sturen stagiaires, columnisten en de beautyblogger aan en mailen heel veel met pr-bureaus. Maar er is meer! Deze week was Marjolein nog steeds op vakantie (Marjolein IS eigenlijk Girlscene, dus dat is stressen voor parttimer Esmee, stagiaire Brenda en extra kracht Joyce van Fashionscene!). Maar we hebben weer genoeg leuks gedaan. Zo bezocht Brenda het Kruidvat event, kregen we een heuze She-koelkast op de redactie en werd Esmee met wel heel erg leuk nieuws gebeld! Afgelopen week in foto's:

behindthegirlscenes38

Tijd voor een Revlon review!

behindthegirlscenes38

Stagiaire Brenda en redactrice Esmee bezochten maandagavond de RAAK fashionshow. Maandag lees (en zie) je hier een verslag van op Girlscene!

Behindthegirlscenes4

Nog meer beauty! Brenda bezocht het Kruidvat event: morgen meer!

Behindthegirlscenes4

Op het Kruidvat event werd onder andere verteld hoe je jezelf een schoonheidsbehandeling kunt geven. Erg leuk!

behindthegirlscenes38

We hebben een She-verslaving op de redactie, maar moeten daar wel altijd voor naar de keuken lopen. Vanaf nu niet meer, de She-koelkast staat dichtbij onze bureaus!

behindthegirlscenes38

Donderdagavond namen we samen met Fashionscene een kijkje bij Oger Donna in de PC Hooftstraat, waar de prêt à porter lijn van Addy van de Krommenacker werd gepresenteerd. Drukte!

behindthegirlscenes38

Oeps! Charmante foto! Esmee kreeg een wel heel gaaf telefoontje donderdagochtend. Ze kreeg namelijk te horen dat zij binnen tien uur naar LA zou vliegen voor een gaaf interview. Een heel groot O My God moment!

Bekijk ook de Behind the Girlscenes van vorige weken!

Wat zouden jullie nog meer in de Behind the Girlscenes artikelen willen zien?

Door de Girlscene Redactie