News

AAAH: ‘Justin Bieber komt volgend jaar weer naar Nederland!’

Vandaag bereikte ons het treurige bericht dat Justin Bieber waarschijnlijk niet naar Amsterdam verhuist. Maar dat betekent niet dat hij ons kikkerlandje is vergeten. Sterker nog, de superster komt heel snel weer naar Nederland om een optreden te geven. AAAH! Zet deze data maar vast groot in je agenda…

Is het jou niet gelukt om kaartjes te bemachtigen voor Justins concerten in GelreDome of vond je hem zó goed dat je nog een keer wilt? Dan spring je vast een gat in de lucht als we je vertellen dat de zanger weer naar Nederland komt om op te treden.

Het is nog niet officieel bevestigd, maar websites als Festileaks hebben een groot vermoeden dat de Biebster deze zomer het Nederlandse podium betreedt. Dit keer geen concerten die onderdeel zijn van zijn Purpose World Tour, hij zal namelijk optreden op Pinkpop! Reserveer 3, 4 en 5 juni maar vast in je agenda. 

Of Justin écht optreedt op Pinkpop blijft nog even mysterieus. “Wij volgen de instructies van de artiesten en managers. En zolang er geen schriftelijke toezegging is, moet ik mijn mond houden,” zegt Pinkpop-directeur Jan Smeets tegen het AD. Wél liet hij weten dat Pinkpop aankomend jaar een koerswijziging in genre zal maken. Er zullen meer hiphop en dance-optredens komen, preciés de genres die Justin wel liggen… Fingers crossed!

Lees ook:

Beeld: Getty Images | Bron