Los Angeles

Fashion door Redactie

Heel gaaf, o my god, fabulous, jaloers! Zomaar wat reacties van anderen toen ze hoorden dat Esmée voor een interview naar LA mocht. Toegegeven, dat vond ze zelf ook niet heel vervelend. Ze verbleef er drie dagen en schreef daar uiteraard een verslag over!

Het gevoel dat ik kreeg toen ik hoorde dat ik een celeb mocht interviewen die perfect bij Girlscene past? Excited! Ik wilde rennen, vliegen, springen. En dan ook nog in LA, een stad waar ik nog nooit geweest was. Spannend, dat was het zeker. Ik had een paar uur om m’n spullen te pakken en wilde eigenlijk nog research doen. Gelukkig was dat laatste niet nodig, want een bekende celebjournalist die al honderd keer in LA was geweest, ging met mij mee. Ik noem haar even J. Ik ken J. gelukkig goed, want zij begeleide mij tijdens de laatste stage die ik deed bij een magazine.

06.00u ging de wekker. 08.00u stond ik bij de KLM incheckbalies. 10.10u werd ik afgevuurd richting LA! In het vliegtuig werkte ik lekker door, zodat ik dit hele weekend volop kon genieten! 11.15u stonden we op het LAX vliegveld, hoe cool, dit is het vliegveld wat ik normaal alleen op paparazzifoto’s zie! En ja hoor, na tien minuten had ik de eerste celeb al in de smiezen. Tony Parker (ex van Eva Longoria red.). Hij was lang en knap! LA, I already love you!

hotspotlosangeles

Ik kon vanaf mijn hotelkamer de witte Hollywood letters zien!

hotspotlosangeles

Los Angeles heeft vrij lage gebouwen. Hier zie je in de verte wat torens, maar het is geen New York!

Het was heerlijk weer en ik viel van de ene verbazing in de anderen. LA is helemaal geen heel bruisende stad. Het is er super rustig en dus heel chill. Iedereen doet alles met de auto en de stad is dus niet te vergelijken met New York waar iedereen op sneakers rondloopt (ook onder mantelpakjes) en waar mensen gewoon de subway nemen. Het hotel was nog mooier dan ik had durven wensen en J. nam mij snel mee Beverly Hills in.

hotspotlosangeles

Heel grote aanrader: Kitson!

hotspotlosangeles

Hier ben ik maar even snel voorbij gelopen...

hotspotlosangeles

Gelukkig wordt er ook nagellak verkocht bij Chanel

Ik wilde de straten zien waar de celebs shoppen. Dat bleek onder andere Robertson Drive te zijn, waar zowel chique winkels als betaalbare shops zitten. Kitson was de eerste en meteen de leukste stop. J. vertelde mij dat niet alleen Angelina hier shopt, maar ook Paris Hilton, Nicole Richie en The Kardashians. Ze verkopen er ontzettend gave broeken, schoenen van Jeffrey Campbell, maar ook sieraden en grappige cadeau-artikelen. Een je-mag-niet-voorbij-lopen winkel!

hotspotlosangeles

Verder heb ik geshopt bij Forever21, Victoria’s Secret en Steve Madden (allemaal in het Beverly Center, een grote mall), Marc by Marc Jacobs, DvF –alleen kijken en kwijlen- en Chanel –nagellak!-.

hotspotslosangeles

Tegenover Marc by Marc Jacobs zit de Bookmarc shop (onderdeel van Marc Jacobs). Je vindt er de meest geweldige fashion- en fotoboeken! Nog een leuk detail: we kregen meteen champagne en je kunt er leuke en betaalbare artikelen scoren. En last but not least, dit is samen met de Bookmarc store in New York (Bleeckerstreet) ook de enige ter wereld!

Leuke stops in Beverly Hills:

losangeleshotspots

Bij deze kapper laat Jennifer Aniston haar beroemde lokken kleuren en kortwieken.

losangeleshotspots

Het ziekenhuis waar onder andere Victoria Beckham, Penelope Cruz, Tori Spelling en Rachel Zoe bevielen van hun kids.

hotspotlosangeles

hotspotlosangeles

In The Grove (met jetlag)

De volgende dag heb ik de Grove bezocht. Een outdoor winkelcentrum met Efteling-achtige muziek. Hier vindt je Abercombie & Fitch, Michael Kors, Victoria’s Secret, maar ook Zara! Naast The Grove zit The Farmers Market . Hier halen heel veel celebs in het weekend lekkere hapjes. Grote kans dus dat je er eentje spot!

hotspotlosangeles

De pier in Santa Monica

’s Middags namen we de bus naar Santa Monica, de plaats waar onder andere Bay Watch opgenomen is. Behalve het mooie strand, kun je daar ook geweldig shoppen –ja alweer!-. Je vindt er Bloomingdales, Aldo en Urban Outfitters, American Apparel en een grote winkel van Nike.

hotspotslosangeles

De manicure kostte maar tien dollar en de lak (OPI) heeft na zeven dagen nog niet gechipt!

Ben je uitgeshopt? Dan kun je heerlijk terrasjes pakken (net als de celebs), bij het zwembad van je hotel gaan liggen of een manicure laten doen. LA is zeker een aanrader! Ik hoop er ooit nog eens te zijn, dan wil ik graag Hollywood, Orange County en The Hills bekijken!

losangeleshotspot

Jammer genoeg heb ik geen The Hills sterren gespot. Maar wel Tony Parker, degene die ik interviewde en Hugh Jackman (van Australia).

Zijn jullie weleens in LA geweest?

Door Esmée