Behind the Girlscenes

Fashion door Redactie

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Ook weet je wel wie de redactie vormen, maar wat ze nou eigenlijk doen in een week? Van alles! Zie hier wat de redactie deze week bezig hield...

De meeste uren brengen we door op de redactie. We doen wat riverdance-kunstjes op het toestenbord (lees: heel veel schrijven), bewerken foto's tot het juiste formaat, laden de boel in, sturen stagiaires, columnisten en de beautyblogger aan en mailen heel veel met pr-bureaus. Maar er is meer! Deze week is Marjolein terug van vakantie! De meiden hebben het onwijs goed gedaan en kunnen nu gelukkig weer opgelucht adem halen. We konden wel een 'rustig' weekje gebruiken, qua evenementen. En dus hebben we afgelopen heel veel gekletst over Girlscene, over het naderende afscheid van topstagiaire Brenda en spannende nieuwe happenings die staan te gebeuren... Afgelopen week in foto's:

BTG

*prr...piep...Captain crew, ready for take-off...prrr* Vorige week vertelden we jullie dat Esmée op de valreep voor business naar L.A. vertrok... vanavond meer op Girlscene!

bhtgslaWaar ze stiekem goed geklede mannen op de foto zette. Kijk die roze sokken!

BTG

Marjolein (op vakantie) en Esmée (op de redactie en in Los Angeles) weer herenigd! Hiep hoi! Dat vierden we niet met één, maar twee chocoladetaartpunten!

BTG

Afgelopen donderdag was het Pink Ribbon Day. Marjolein ruilde die dag haar saaie balpen om voor dit prachtige exemplaar van Swarovski (€ 29). Ook Pink Ribbon steunen? Klik hier voor meer informatie!

BTG

Deze week gingen we langs bij Skins Cosmetics. We hebben de meest heerlijke parfums geroken en veel mooie make-up gezien, waaronder een heel cool nagellakmerk uit Scandinavie!

bhtgsnagellakEsmee ging voor deze kleur. Niet alleen omdat ze hem mooi vond, maar de naam is zo leuk: So last year!

BTG

BTG

BTG

Onze modezus Evelien, editor-in-chief Fashionscene.nl, in New York! Voor Diane von Furstenberg, met een ijsje. Geen vakantiekiekje, nee.. Deze stoere powervrouw heeft haar bureau bij Fashionscene voor 3 maanden omgeruild voor The Big Apple. A dream come true! Want, waarom schrijven over Anna Wintour als je haar ook op de foto kunt vastleggen? Haha. Bekijk hier het verhaal van Evelien en hou Fashionscene.nl in de gaten voor updates uit de States.

BTG

Speaking of sisters... neem ook een kijkje in het dagboek van Ze.nl. Het eerste artikel is deze week online gekomen en, verrek, wij staan er ook in!

Bekijk ook de Behind the Girlscenes van vorige weken!

Wat zouden jullie nog meer in de Behind the Girlscenes artikelen willen zien?

Door de Girlscene Redactie