Real life

Girls Issues: Vindt hij me wel leuk?

Trouble in paradise? Girlscene helpt! Heb jij een probleem en weet je niet hoe je het moet oplossen? Vertel je situatie aan Girlscene en wij geven raad. Ruzie met je beste vriendin? Kledingcrisis? Boytrouble?! Die tijd is voorbij met het advies van Girlscene. Deze keer een Girlscene-lezeres die twijfelt of een jongen haar wel leuk vindt.

Hallo Girlscene,

Ik heb een vraag over wat ik moet doen. Een paar jaar geleden leerde ik een jongen kennen op mijn werk. Alleen kreeg ik op dat moment een vriendje, maar ik hield wel contact met deze jongen. Een jaar nadat het uitging met mijn vriendje vroeg hij me mee uit. We hebben al een paar keer afgesproken, alleen is hij op Whatsapp heel afwezig. Ik vraag me af of hij me nog wel leuk vindt en waarom hij zo stil is. Hij lijkt minder te praten, maar toen ik vroeg om af te spreken zei hij dat hij niet kon, maar dat hij wel een week later kon. Zou hij me dan wel leuk vinden en wat moet ik dan doen?

Liefs, Catelyn

Beste Catelyn,

Het is lastig om antwoord te geven op deze vragen. Hij vindt je waarschijnlijk wel leuk, anders zou hij niet met je afspreken! Waarom hij zo stil is? Dat is een vraag waar wij geen antwoord op hebben. Alleen deze jongen weet hier het antwoord op. Begin jij elke keer het gesprek? Vraag dan gewoon of er iets is en waarom hij zo stil is. Misschien heeft hij hier wel een goede reden voor en weet jij hier misschien niets van. Een andere reden kan zijn dat hij verlegen is, niet alleen meisjes zijn verlegen, maar jongens ook! Wacht even af of jullie afspraakje over een week doorgaat en vraag het dan face-to-face. Op deze manier zie je gelijk zijn emoties waardoor je hem misschien beter begrijpt. Heeft hij geen tijd? Vraag het dan gewoon in een berichtje, anders blijf je er maar over piekeren…

Succes!

Liefs,
Girlscene

Heb jij ook een Girls Issue? Mail dan naar info@girlscene.nl

Lees ook:

Beeld: iStock

Must reads 👀