Behind the Girlscenes

Fashion door Redactie

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Ook weet je wel wie de redactie vormen, maar wat ze nou eigenlijk doen in een week? Van alles! Zie hier wat de redactie deze week bezig hield...

De meeste uren brengen we door op de redactie. We doen wat riverdance-kunstjes op het toestenbord (lees: heel veel schrijven), bewerken foto's tot het juiste formaat, laden de boel in, sturen stagiaires, columnisten en de beautyblogger aan en mailen heel veel met pr-bureaus. Maar er is meer! Deze week verwelkomden wij nieuwe stagiaire Evi, kwam redactiekat Nooch weer gezellig buurten en aten we veel, heel veel snoep. Ook mochten we de populairste boyband uit the UK interviewen, bezochten we perspresentaties en stonden er nog veel meer afspraken op de agenda. Kijk mee, naar afgelopen week in foto's:

BTG

Stagiaire Brenda bezocht deze week een presentatie van NIVEA, in het prachtige DeLaMar Theater in Amsterdam. Samen met Sally Brooks keek NIVEA terug op 100 jaar prachtig haar en werden er feestkapsels geshowd voor de feestdagen. Binnenkort meer op Girlscene!

BTG

Stagiaire Evi (rechts) ging op haar tweede stagedag boodschappen doen voor de lunch en leerde op deze manier meteen de Jordaan een beetje kennen. Dit deed ze niet alleen, maar gezellig met Janneke van Ze.nl!

BTG

Afgelopen week werd er veel lekkers bezorgd op de redactie, zoals deze eetbare knoeperd van een ring! Kennen jullie deze nog van vroeger?

BTG

De redactie van Ze.nl heeft een snoepkist gekregen vol met chocolademunten en snoepkettingen! En ja, als je één chocolademuntje neemt... dan blijf je snoepen.

BTG

She's back! Nooch kwam 's morgens even buurten op de redactie en vond in Daphne van Fashionscene.nl haar buddy. Ze kroop achter Daphne's laptop (lekker warm) en heeft daar de hele middag lekker geslapen. Cute!

BTG

Een uur later deed ze even haar koppie omhoog. 'Daphne! Nooch! kijk eens!' *klik*

BTG

Stagiaire Brenda interviewde boyband One Direction in het American Hotel in Amsterdam. Wacht eens, zit hij nou... zou het? Hebben we hier te maken met een flirter? Wel nee, hij is vast een beetje moe. Mmm... Hoe dan ook, gezellig was het in ieder geval zeker!

BTG

Marjolein had afgelopen vrijdag een gezellige lunchafspraak in het Okura Hotel in Amsterdam, met beautybloggers, redacteuren en journalisten. En toen was de week alweer voorbij!

Tot volgende week!

Wat hebben jullie gedaan deze week?

Door: redactie Girlscene