Behind the Girlscenes

Fashion door Redactie

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Ook weet je wel wie de redactie vormen, maar wat ze nou eigenlijk doen in een week? Van alles! Zie hier wat de redactie deze week bezig hield...

De meeste uren brengen we door op de redactie. We doen wat riverdance-kunstjes op het toestenbord (lees: heel veel schrijven), bewerken foto's tot het juiste formaat, laden de boel in, sturen stagiaires, columnisten en de beautyblogger aan en mailen heel veel met pr-bureaus. Maar er is meer! Stagiaire Brenda nam afscheid, er was een jarige op de redactie maar we hebben deze week vooral -tussen het harde werken door- heel erg veel gelachen en gesnoept! Bekijk afgelopen week in foto's:

behind

Deze week hebben we afscheid genomen van onze stagiaire Brenda. Natuurlijk kwam zij op haar laatste dag niet met lege handen aan, ze nam heerlijke cupcakes mee! Met... De G van Girlscene! Lief. En lekker dat ze smaakten!

behind

Hap. Daar gaat de G!

behind

Esmée was helaas niet aanwezig op de redactie op Brenda's laatste werkdag. Maar Brenda liet nog wel een cadeautje voor haar achter... Wat een leuke verrassing!

behind

Deze week hadden Esmée en Marjolein een afspraak bij Inglot. Helaas stonden ze voor een dichte deur...

behind

Marjolein WhatsAppte Esmée, terwijl Esmée stiekem al achter haar stond. Een sneaky paparazzo, haha!

behind

Dan maar gezellig een cafeetje in. Binnenkort meer over Inglot op Girlscene!

behind

Daphne (stagiaire Fashionscene) is jarig! Tijd voor cadeautjes...

evi mtv awards dutch

Evi was afgelopen donderdag aanwezig bij de Dutch MTV Awards. Als een echte reporter sloeg zij alle BN'ers aan de haak voor een kleine chit chat.

behind

Afgelopen vrijdag gingen we lekker een broodje halen, met een paar redactrices van Fashionscene, Ze.nl en Girlscene. Even van de zon genieten, tussen het harde werken door.

behind

behind

Daphne en Jet zijn nog druk in gesprek. Geen business talk ladies!

Tot volgende week!

Wat hebben jullie gedaan deze week?

Door: redactie Girlscene