Fashion

Report: C&A fashionshow spring/summer 2012

Zoals jullie misschien al wel op de Girlscene facbook-pagina gelezen hebben, vond gisteren in Düsseldorf de internationale C&A fashionshow spring/summer 2012 plaats! Stagiaire Evi, Fashionscene’s stagiaire Daphne en Ze-stagiaire Janneke waren daarom gistermorgen al vroeg uit de veren om met een taxi naar plaats van bestemming gebracht te worden.

C&A

Na drie uur gezellige meidenklets in de taxi, kwamen we aan in Düsseldorf. We waren niet de enigen. Journalisten uit maar liefst twaalf verschillende landen kwamen naar de Duitse stad om te zien wat er aankomende lente -en zomer bij de C&A stores in de rekken hangt!

fashionC&A

C&Afashion

We werden ontvangen in een grote witte tent, die omgetoverd was tot binnentuin. Planten, (nep)vogeltjes en tuinstoeltjes, alles stond in het teken van de biokatoen-kledinglijn die C&A voor deze spring/summer mode speciaal heeft ontworpen. Ook liepen er chique obers rond, die zoetige broodjes en koekjes, mango-, bosvruchten- en aardbeiensmoothies uitdeelden. De smoothies waren trouwens heerlijk!

C&A

fashionC&A

We kwamen natuurlijk niet alleen voor de heerlijke hapjes en drankjes. Om 12.00 uur was het zover, we konden plaatsnemen op kartonnen krukjes (wij zaten front row!) om naar de modellen te kijken, die op de catwalk verschillende kledingmerken van C&A showden. Voor mij was het de eerste keer dat ik bij een modeshow aanwezig was, wat een gave ervaring is dat! De modellen zagen er allemaal super mooi uit. Trendy kapsels, bijpassende make-up én, waar het allemaal om draaide, lovely clothes! Van zomerse jurkjes, zakelijke colberts tot bikini’s en lingerie. Daphne, Janneke en ik hebben al genoeg leuks voor de aankomende lente –en zomermaanden gespot! En wat waren de kindjes die meeliepen cute… 

C&Afashion

Toen de modeshow was afgelopen, konden we genieten van de exclusiefste hapjes! Wij, Dutch ladies, vonden de hapjes niet allemaal even lekker, maar bijzonder om toch eens geprobeerd te hebben! Toen we helemaal vol zaten van alle hapjes, was het tijd om naar huis te gaan. Met een leuke goodiebag, een orchidee en een volgeschoten fotorolletje, liepen we terug naar onze taxi. Onze chauffeur stond al op ons te wachten. Door de gave indrukken, waren we toe aan een lekker bad, besloten we die avond vroeg naar onder het wol te kruipen en te gaan dromen over alles wat we die dag gezien hadden.

C&A

Zijn jullie weleens naar een fashionshow geweest?

Ben je benieuwd naar alle foto’s? Ga dan naar de Girlscene facebook-pagina!

Door Evi

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved