News

Waarschuwing: Xenos product explodeert in gezicht van vrouw

Je kunt Xenos niet binnen lopen om vervolgens met lege handen naar buiten te lopen. Ook al is het slechts een kaarsje, er is altijd wel een leuk hebbedingetje dat je moét hebben. Angela uit Zoetermeer had ook een Xenos product in huis, maar dat liep dramatisch af. Het product explodeerde in haar gezicht. Haal dit product meteen uit huis, want het kan heftige gevolgen hebben!

Heb jij zo’n gezellige boeddhabrander in huis? Gooi ‘m meteen in de vuilcontainer, de brander kan levensgevaarlijk zijn! Dat heeft Angela uit Zoetermeer afgelopen zondag ervaren. Ze keek voetbal bij haar moeder op de bank toen het boeddhabeeldje ontplofte.

Het beeldje stond op een plankje boven haar, waardoor de gloeiendhete wax op haar gezicht belandde. Het slachtoffer hield zich groot, maar in het ziekenhuis bleek het wel degelijk ernstig te zijn. Angela’s gezicht zit onder de tweedegraadsbrandwonden en haar hoornvlies is beschadigd. Het herstel gaat een aantal maanden duren. 

Xenos heeft uit voorzorg alle boeddhabranders uit de schappen gehaald om te voorkomen dat het nog een keer gebeurt. De winkelketen houdt contact met Angela.

Lees ook: 

Beeld: Pixabay | Bron