Behind the Girlscenes

Fashion door Redactie

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Ook weet je wel wie de redactie vormen, maar wat ze nou eigenlijk doen in een week? Van alles! Zie hier wat de redactie deze week bezig hield...

De meeste uren brengen we door op de redactie. We doen wat riverdance-kunstjes op het toestenbord (lees: heel veel schrijven), bewerken foto's tot het juiste formaat, laden de boel in, sturen stagiaires, columnisten en de beautyblogger aan en mailen heel veel met pr-bureaus. Maar er is meer! Afgelopen week werden er op de redactie jurkjes gepast, er werd chocolade genoept, er werden pakketjes bezorgd én onze stagiaire Evi werd verrast met een dagje Duitsland...

Kijk mee naar afgelopen week in foto's:

BTG

Afgelopen week maakten wij iemand heel gelukkig via onze Facebook-pagina, namelijk.... Girlscene-lezeres Alexandra! Zij mag het One Direction cadeau in ontvangst nemen.

BTG

Redactrice Esmée poseerde afgelopen week speciaal voor Mydress.nl in een van de nieuwe jurkjes.What a natural...

BTG

Stagiaire Evi bezocht afgelopen woensdag de internationale C&A modeshow in Duitsland. Bij thuiskomst 's avonds laat maakte zij nog snel even een collage voor op Facebook.

btg

Ze ging trouwens niet alleen, stagiaires Daphne en Janneke van Fashionscene.nl en Ze.nl waren ook van de partij!

btg

Het snoepgoed op de redactie afgelopen week: de heerlijke nieuwe repen van Tony's Chocolonely! Wij mogen niet klagen.

btg

Pakketjes wegbrengen! Oftewel, meiden blij maken met het cadeautje dat zij gewonnen hebben. We love winacties!

btg

En terwijl wij pakketjes wegbrengen, ligt het volgende pakketje alweer op de redactie. Klaar om uitgepakt te worden. 'Wat zal het zijn, wat zal het zijn?!' Labello!

btg

Wel 10 verschillende kleuren! Binnenkort meer over deze Labello's op Girlscene.

btg

Vrijdagavond, half 7. Marjolein maakt nog even last minute de foto's in orde voor een aankomend artikel (rara, een artikel over...?!) en dan... weekend!

Tot volgende week!

Wat hebben jullie gedaan deze week?

Door: redactie Girlscene