Beauty

11 producten waardoor jij nooit meer een bad hair day hebt

Pluizige lokken, statisch haar en futloze plukken. We herkennen het allemaal. Met name tijdens het najaar is de kans net iets groter dat je last hebt van een bad hair day… Maar waarom met een slechte coupe rond lopen als je het ook kan voorkomen? Met deze producten doorsta jij de winter en zeg je voorgoed vaarwel tegen de bad hair day!

1. Droogshampoo
Wat moeten we toch zonder droogshampoo? Het goedje houdt ons haar fris tussen wasbeurten door.

2. Leave in conditioner
Met name in deze koude periodes is het een goed idee om je haar wat extra verzorging te geven. Kies bijvoorbeeld voor een leave in conditioner voor zijdezachte lokken.

3. Zijden kussensloop
Slaap met je hoofd op een zijden kussensloop, dit zorgt ervoor dat je haar minder snel beschadigt en minder pluist.
 

4. Microvezel handdoek
Droog je haar na het douchen met een microvezel handdoek. Deze handdoek is extra zacht voor je haar en voorkomt haarbreuk. De handdoek droogt ook nog eens supersnel.

5. Elastiekjes
Zit je haar toch niet helemaal zoals je wil en ga je lekker casual voor een staart? Kies dan wel voor een elastiekje zonder metalen stukje om je haar zo min mogelijk te beschadigen. Wij op redactie zijn groot fan van de Invisibobble elastiekjes.
 

6. Masker
Heeft je haar een oppepper nodig? Verwen je haar dan eens met een lekker masker voor een echte boost!

7. Sea salt spray
Is je haar futloos? Spray wat sea salt spray in je haar. Een beachy look kan ook zeker in de winter ;-).

8. Tangle teezer
Investeer in een goede borstel om je lokken te temmen. Wij dromen natuurlijk allemaal van een Mason Pearson, maar een Tangle Teezer doet gelukkig ook prima zijn werk.
 

9. Douchemuts
Probeer niet elke dag je haar te wassen, dit is namelijk nergens voor nodig. Zorg ervoor dat je haar niet nat wordt tijdens het douchen door het dragen van een douchemuts.

10. Anti frizz spray
Kom jij maar niet af van je pluizige bos? Gebruik anti fritzz spray en zeg vaarwel tegen pluis en hallo tegen glanzende lokken!

11. Serum
Doe na het wassen een beetje serum in je haar. Het kan namelijk wel wat extra verzorging gebruiken. Pas op dat je niet te veel gebruikt, want we willen natuurlijk geen vette plukken.

Lees ook: