Lifestyle

Deze heerlijke comfy dekbedden houden jou deze winter warm

Lig jij tijdens koude winterdagen ook het liefst de hele dag in bed? Kopje thee, ontbijt op bed en een goede serie. Maar wat misschien wel het allerfijnste is: na een lekkere warme douche in je bed stappen met een fris gewassen dekbed. Dit is wel het ultieme relaxgevoel waardoor je heerlijk slaapt. Girlscene zet de mooiste dekbedden voor je op een rijtje.

Kennen jullie de dekbedden van Crisp Sheets al? Je hebt ze ongetwijfeld al voorbij zien komen bij verschillende bloggers en vloggers. Iedereen is fan van deze heerlijke dekbedden en wij begrijpen wel waarom, ze zien er namelijk super comfy uit. Kijk je mee?


Om maar gelijk met onze favoriet te beginnnen. Basic met een subtiel streepje. We love it! Hoe leuk is dit in combinatie met de roze kussens?


De nieuwe collectie is geïnspireerd door de Sahara en bestaat uit vier dekbedovertreksets, hoeslakens en lakens in verschillende zachte tinten voor een complete slaapkamer-look.


Tijdens de winter toch in de tropische sferen blijven? Met deze schattige palmbomen op je dekbed gaat dat helemaal goedkomen.


Alle lakens zijn gemaakt van katoen. Gebruik het als een laken tijdens warme nachten of als een plaid om over je bed te draperen.


En ook aan detail is gedacht. Wij zijn fan! Deze herfst-/wintercollectie ligt al in de winkels zoals De Bijenkorf en is te koop vanaf €69,96. De dekbedden zijn in drie maten verkrijgbaar: 140×220, 200×200/220 en 240×220. 

Lees ook:

Must reads 👀