Report: H&M spring/summer collectie 2012

Fashion door Redactie

Hoewel we nog enthousiast aan het shoppen zijn voor onze wintergarderobe en we net een beetje beginnen te wennen aan de wintertijd, heeft Girlscene gister al een glimp op kunnen vangen van de spring/summer collectie 2012 van H&M!

hm1

Een combinatie van modern en romantiek dat soepel valt, zo beschrijft H&M de damescollectie van dit voorjaar. Deze collectie zal vooral bestaan uit neutrale en kleurrijke fruittinten als oranje, geel en appeltjesgroen. De items zijn allen op verschillende manieren te combineren. Zo kun je dus een eigen unieke outfit samenstellen!

hm1

hm1

hm1

hm1

De herencollectie staat dit voorjaar in het teken van de simpele –en casual look met een klassiek tintje! De kleuren die de mannen vooral gaan dragen zijn blauw, geel, oranje en rood.  

hm1

hm1

hm1

hm1

Natuurlijk is er dit voorjaar niet alleen kleding bij H&M te koop, ook voor bijpassende schoenen en accessoires kunnen we bij deze populaire winkelketen goed terecht!

hm1

hm1

hm

hm1

hm1

Ook kunnen we onze kamers kleurrijk stylen met deze lieve kussentjes en andere accessoires voor in huis.

hm

hm

hm1 

Vanaf het nieuwe jaar zullen deze items in H&M rekken gaan verschijnen. Houd Hennes & Mauritz bij jou in de buurt dus goed in de gaten!

hm

hm

hm

hm

Annemerel en ik vonden dit witte leren rokje supergaaf! En hoe schattig is dit truitje met vogelprint?!

hm

hm

Heb jij op de foto’s al leuke H&M-kledingstukken voor dit voorjaar gespot?

Door Evi