News

OMG: na het lezen van dit nieuws denk je wel twee keer na voordat je weer onder de zonnebank gaat

Niemand hoeft je nog te vertellen dat onder de zonnebank gaan niet het beste voor je lichaam is. Uiteindelijk blijft het natuurlijk je eigen keuze of je eronder stapt of niet, maar na het lezen van het volgende nieuws denk je de volgende keer misschien wel twee keer na. Wat een meisje in Delft overkwam is namelijk zo heftig dat we er op de redactie nog steeds over praten… Lees snel verder om erachter te komen wat er gebeurd is.

De 17-jarige Nina besloot gisteren om even onder de zonnebank te gaan liggen bij een zonnestudio in Delft. Ze ligt amper 12 minuten onder de zonnebank als ze ineens schrikt. Ze hoort namelijk een harde klap en dat is eh… niet echt vanzelfsprekend. Haar reactie is om onder de zonnebank vandaan te springen en al snel wordt duidelijk waar die klap vandaan komt: onder het glas ziet ze vuur.

Het is nogal heftig om te zien dat de zonnebank in vuur en vlam staat, vooral als je er krap een minuut geleden zelf nog lag. Nina rende vervolgens naar de baliemedewerker, die al blussend (!) de brandweer moest bellen. Gelukkig was de hulpdienst er snel genoeg én raakte niemand gewond, maar schrikken was het waarschijnlijk wel. 

Maar wil Nina nog steeds onder de zonnebank? Haar antwoord is ja, al keert ze niet terug bij deze zonnestudio. “Als ik te pips word zal ik wel weer moeten, maar dan ga ik wel onder een ander merk zonnebank bij een ander bedrijf.” De eigenaar heeft nog wel iets te zeggen: de oorzaak van de brand is kortsluiting en het is ‘zeer uitzonderlijk’ dat er brand ontstaat in een zonnebank. “Ik heb al 15 jaar vijf zonnestudio’s en dit is de eerste keer dat het gebeurt.” Voor zover bekend heeft de eigenaar nog geen contact gehad met Nina, maar is hij dat wel van plan.

Toch maar aan de zelfbruiner?!

Lees ook:

Bron
Beeld: iStock