Fashion

Deze speciale nieuwe collectie van Mango moet je even zien

Het is de leukste tijd van het jaar, want de feestdagen komen eraan! Natuurlijk wil jij het middelpunt zijn van elk feestje door er helemaal op en top uit te zien. Maar heb je nu het dilemma dat je nog niet weet wat je moet aantrekken? Dan hebben wij goed nieuws voor jou, want Mango lanceert speciaal voor de feestdagen een gloednieuwe collectie.

De nieuwe collectie van Mango ‘The Dusk Club’ bestaat uit heel mooie kledingstukken, schoenen en accessoires voor zowel dames als heren, die allemaal perfect zijn voor de feestdagen. We zien veel fluweel, see through stoffen, pailletten, kant en metallic terugkomen in de collectie. Wat betreft de keuren zien we veel zwart, grijs, goud, zilver, smaragdgroen en bordeaux. Perfecte combinatie dus!


De collectie bestaat uit verschillende items die goed met elkaar gecombineerd kunnen worden. Opvallend is dat er ook een aantal tijdloze items tussen zitten. Dit is natuurlijk erg fijn aangezien deze na de feestdagen nog steeds gedragen kunnen worden. Behalve dat het een erg mooie collectie is, is het ook nog eens redelijk betaalbaar. De feestdagen kosten je natuurlijk al genoeg geld, dus dit is zeker een pluspuntje. 


De items in de collectie zijn zo gevarieerd dat je met je looks alle kanten kunt opgaan. Wil je er sexy uitzien of juist casual chic? Het kan allemaal met deze geweldige collectie van Mango. 

Bekijk hieronder een aantal items uit de nieuwe collectie van Mango:


Fluwelen body €25,99 


Gestreepte combi-jurk €25,99


Top met pailletten €29,99 | Rok met pailletten €29,99


Imitatie bontjas €89,99


Fluwelen overslagjumpsuit €49,99


Fluwelen sandalen met plateauzolen €49,99


Oorbellen met gecombineerde hangers €9,99


Fluwelen jurk €29,99


Plisséjurk €69,99


Fluwelen broek €35,99


T-shirt €19,99

Ben je benieuwd naar de hele collectie? Kijk dan snel op de website van Mango

Lees ook:

Must reads 👀