News

Selena Gomez maakt de meest emotionele comeback ooit

Het einde van 2016 is niet de beste periode geweest voor Selena Gomez. De afgelopen maanden verdween ze met een reden uit de spotlights. Zo was Selena op 18 oktober ook niet aanwezig in Ziggo Dome voor haar concert. Een maand geleden werd bekend waarom ze koos voor deze break: ze is opgenomen in een kliniek omdat ze niet goed in haar vel zit. Maar Selena is terug – en hoe. 

Haar Revival World Tour werd dus on hold gezet omdat het niet goed ging met Selena Gomez. De paniekaanvallen, anxiety en depressie zorgden ervoor dat de zangeres niet meer zichzelf kon zijn. Eerst probeerde ze vol te houden voor haar fans, maar daardoor liep ze zichzelf voorbij. Een break én zich laten opnemen in een kliniek was het beste voor Selena en gelukkig kunnen we nu melden dat ze er een stuk beter uitziet. Gisteren maakte ze haar comeback bij de AMA’s (American Music Awards) en de speech die ze gaf toen ze Beste Vrouwelijke Artiest won is één waarvan je kippenvel krijgt.


Na de moeilijke periode is deze awards hopelijk een opkikker voor Selena. Toen ze de awards ophaalde zei ze het volgende:
“Heel erg bedankt. In 2014 was het op dit podium dat ik 100% eerlijk was met jullie. Ik denk dat ik wel kan zeggen dat de meesten van jullie veel van mijn leven weten, of ik dat nu wil of niet, en dat ik moest stoppen. Ik had alles, maar vanbinnen was ik gebroken. Ik hield het bij elkaar om jullie niet teleur te stellen, maar ik hield het teveel bij elkaar waardoor ik mezelf in de steek liet.

Ik wil jullie lichamen niet zien op Instagram. Ik wil zien wat hier zit (in het hart). Ik probeer geen bevestiging te krijgen en dat heb ik niet nodig. Het enige wat ik kan zeggen vanuit de grond van mijn hart is dat ik zo dankbaar ben dat ik iedere dag kan delen wat ik wil delen met de mensen waarvan ik houd. En ik moet mijn fans bedanken omdat jullie zo enorm loyaal zijn en ik weet niet waaraan ik jullie heb verdiend. 

Als je gebroken bent, dan hoef je niet gebroken te blijven. Of je nu respect voor mij hebt of niet, er is één ding dat je moet weten over mij en dat is dat ik om mensen geef. Bedankt voor dit. Deze is voor jullie.” 

View post on Twitter

Ah, als je dit hoort en leest wil je toch een traantje voor Selena wegpinken? We kunnen ons alleen maar voorstellen hoe zwaar ze het zou hebben met lupus in combinatie met roem… Hopelijk komt ze er helemaal bovenop!

Lees ook:

Bron
Beeld: Getty Images