Behind the Girlscenes

Fashion door Redactie

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Ook weet je wel wie de redactie vormen, maar wat ze nou eigenlijk doen in een week? Van alles! Zie hier wat de redactie deze week bezig hield...

De meeste uren brengen we door op de redactie. We doen wat riverdance-kunstjes op het toestenbord (lees: heel veel schrijven), bewerken foto's tot het juiste formaat, laden de boel in, sturen stagiaires, columnisten en de beautyblogger aan en mailen heel veel met pr-bureaus. Maar er is meer! Afgelopen week in foto's:

Behind the Girlscenes

Begin deze week ging Marjolein samen met Evi en Danique (van Fashionscene) op pad, naar de lancering van het Lily's Cupcakes servies én boek!

behind the gses

Op de eerste echte werkdag van Annemerel, waren Annemerel en Marjolein aanwezig bij de lancering van een nieuwe O.P.I. collectie. Deze leuke collectie komt pas uit in februari maar is binnenkort al te zien op Girlscene!

behind the gses

Donderdag waren Evi en Annemerel op bezoek bij H&M headquarters in Amsterdam, om de nieuwe Spring/Summer 2012 collectie te bewonderen...

behind the gses

Na H&M hebben zij zich snel gehaast naar het mediapark in Hilversum, om de jongens van Hot Chelle Rae te interviewen! 'Nog even een foto voor in de Behind the Girlscenes...' Smile!

behind the gses

Donderdagavond werd Marjolein uitgenodigd door Dermatologica voor een lekker hapje en drankje in het prachtige MoMo's in Amsterdam. Kletsen, kletsen en nog meer kletsen... voornamelijk over werk haha! Met heerlijke sushi voor onze snufferd... Jam!

 Door: redactie Girlscene

En... we kregen post van Rihanna! Nou ja, eigenlijk van Nivea! Stay tuned, binnenkort meer!

Tot volgende week!

Wat hebben jullie gedaan deze week?

Door: redactie Girlscene