News

YES! Goed nieuws voor alle Pretty Little Liars fans

Je bent niet de enige die het er emotioneel moeilijk mee had... Het trieste nieuws dat onze lievelingsserie Pretty Little Liars nu toch echt aan het laatste seizoen is begonnen. Het eerste deel van seizoen zeven staat sinds gisteren op Netflix. Maar na zeven seizoenen eindeloze theorieën over wie A. nou eigenlijk is, is nu het einde in zicht. Of toch niet? - Spoiler alert -

Goed nieuws! Sara Shepard, de schrijfster van de boekenserie PLL in 2006, plaatste namelijk afgelopen week een foto op Instagram met fantastisch nieuws. De schrijfster kondigde namelijk aan dat ze een nieuw PLL boek gaat schrijven als vervolg op de serie. Het vervolg bestaat niet uit één deel, maar uit maar liefst drie (!) delen. Driedubbel yay!

Sara verklapte ook alvast dat het nieuwe boek een nieuwe twist krijgt met een 'wat als...' scenario. We kennen Ali, ook bekend als Alison DiLaurentis, allemaal als gruwelijke moordenaar van haar tweelingzus Courtney en iedereen die haar in de weg stond. Sara licht in het boek ook andere aspectenn van haar persoonlijkheid uit, hierdoor leer je Alison op een totaal andere manier kennen.

Er zijn genoeg speculaties en theorieën. Want wat als er meer is dan dat? Stel, dat Alison Courtney nooit had vermoord. En wat als Alison nooit stiekeme gevoelens had voor Emily.


De schrijfster vertelt in haar post dat ze zich heeft laten inspireren door #Emison (Emily en Alison), het populaire lesbische koppel in de serie. Wij zijn héél erg benieuwd hoe alles afloopt en of we er ooit achter gaan komen wie nou écht A. is. Spannend! Wanneer de boeken uitkomen is nog niet bekend, maar we houden jullie natuurlijk op de hoogte :-).

Lees ook:

Bron

LOVE dit artikel
2 meiden hebben deze blog geloved