Beauty

10 top beautyproducten die je niet meer dan €3 kosten

Niets zo mooi als een luxe beautyproduct, maar je hoeft heus echt niet altijd €20 uit te geven aan een lipstick. Sterker nog, wie heeft daar het budget voor? Het staat allemaal mooi op je kaptafel als je een foto maakt voor Instagram, maar stiekem zijn de meeste meiden voornamelijk geïnteresseerd in fijne beautyproducten die helemaal niet zoveel geld kosten. Zoals de volgende producten!


1. HEMA wenkbrauwpotlood €2
Als je op zoek bent naar een goed en betaalbaar wenkbrauwpotlood, dan ben je bij HEMA aan het goede adres. Voor slechts twee euro ben je een goed product rijker. Er zijn niet ontzettend veel verschillende kleuren – maar wel genoeg – en het potlood zelf is prima. Niet te hard, niet te zacht. 


2. HEMA wimperkruller €2,50
Wie de HEMA wimperkruller in bezit heeft, heeft geen ander meer nodig. Voor een beetje wimperkruller ben je al snel tien of zelfs tientallen euro’s kwijt, terwijl deze van HEMA juist hartstikke goed werkt. Ideaal voor budgetista’s.


3. HEMA eyeliner €2,25
Girlscene’s Danique zweert bij de betaalbare eyeliners van HEMA. Voor een perfect zwart lijntje hoef je dus niet per se een duur product te kopen! Je merkt het al… HEMA is geliefd.


4. HEMA long lasting nagellak €2,50
Dit is het laatste HEMA product, promise. Girlscene heeft nog niet eens zo heel lang geleden uitgebreid verslag gedaan over de 100 nieuwe lakjes die HEMA aan het assortiment toevoegt en de kwaliteit is voor die €2,50 die je betaalt erg goed. Lees hier het artikel nog eens terug.


5. Miss Sporty cream blush €2,99
Het gemiddelde meisje kan niet zonder blush in haar toilettasje, maar dat je daar heus niet veel geld aan uit hoeft te geven bewijst Miss Sporty wel. Hun cream blush – in handige tube – kost namelijk net geen drie euro. Geen geld, toch?


6. NYX oogpotlood €2,80
Ben je meer van oogpotloden dan eyeliners? Dan hoef je bij NYX niet zoveel geld uit te geven. Bij Douglas scoor je bij de NYX counter namelijk voor €2,80 een oogpotlood die ook nog eens een romige structuur heeft.


7. Garnier micellair water €2,49
Even iets anders dan make-up: een micellair water! Voor €2,49 scoor je al een miniflacon van Garnier’s micellair water en op de Girlscene redactie zweren we daarbij om make-up te verwijderen of ons gezicht even op te frissen.


8. Miss Sporty concealer €2,99
Mocht je nog op zoek zijn naar een concealer die de hele dag op z’n plek blijft zitten en waardoor je geen gat in je hand krijgt, dan ben je bij Miss Sporty aan het goede adres. Van deze Perfect Stay concealer tot hun concealerstick: voor nog geen drie euro scoor je er al één.


9. Yves Rocher douchegel €1,95
Een random favoriet is absoluut de douchegel van Yves Rocher. Als je langs een Yves Rocher winkel loopt moet je zeker even binnenstappen en de geuren ruiken.


10. Forever 21 nepwimpers €2
Een paar nepwimpers mogen tijdens de komende feestmaand natuurlijk niet ontbreken, maar soms hangt er een pittig prijskaartje aan. Gelukkig kost een los paar wimpers bij Forever 21 maar twee euro. Dat scheelt weer!

Lees ook:

Must reads 👀