Celebs

Oh no: deze Jenner heeft een mega drastische beslissing gemaakt

Instagram is voor veel celebrities anno 2016 niet alleen een manier om contact te onderhouden met fans en een kijkje te geven in hun leven, het is ook een tool om ontzettend veel geld te verdienen. Want met flink wat volgers op je naam ben je voor een bedrijf erg interessant om een product of dienst te promoten. Ook dáár maken celebs dankbaar gebruik van. Maar toch heeft één persoon van de Jenner clan besloten om Instagram te verwijderen…

Laten we er vooral geen lang en omslachtig verhaal van maken: Kendall Jenner heeft besloten dat het blijkbaar tijd is om haar Instagram carrière gedag te zeggen. Het model heeft er overigens geen geheim van gemaakt dat ze dit op de planning had staan. Eerder vertelde ze al in gesprek met Allure dat ze het niet alleen enorm asociaal vindt als mensen op hun telefoon zitten tijdens (bijvoorbeeld) een etentje, maar ook dat ze weleens de social media apps van haar telefoon verwijderd. Een social media detox, zo zou je het kunnen noemen.

Maar om nu je account compleet te verwijderen? Dat is iets wat we op de Girlscene redactie in ieder geval niet zagen aankomen. Want zelfs zus Kim, die nu al zes weken haar gezicht niet meer laat zien op social media na de veelbesproken overval in Parijs, houdt haar social media pagina’s gewoon aan. Zo kan het immers ook. Maar Kendall? Kendall heeft besloten om haar Instagram van de ene op de andere dag Justin Bieber-style te deleten. Op persoonlijk vlak is dat best te begrijpen, maar op zakelijk vlak misschien niet. Met zo’n 65 miljoen volgers en haar modellencarrière is het niet logsich dat ze als social media superstar niet meer actief is op Instagram. We weten per slot van rekening wat ze voor één foto kan vragen… Met prijzen die oplopen van een whopping 50.000 dollar tot zelfs 300.000 dollar is Instagram namelijk een lucratieve business.

Toch lijkt deze Jenner het nu welletjes te vinden. De vraag is of ze terugkeert op Instagram en haar account kan deactiveren, maar tot die tijd is het stil rondom Kendall. To be continued?

Lees ook:

Beeld: Getty Images

Must reads 👀