News

Gossip Girl(scene) week 45

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: deze Pretty Little Liar had anorexia, Drake overlaadt Taylor Swifts katten met cadeaus, Blac Chyna en Robert Kardashian zijn ouders geworden (en ja, ze heeft een aparte naam) en deze The Hills-ster is in het huwelijksbootje gestapt. ​

Watch on YouTube

Deze week werden we opgeschrikt (of juist verheerlijkt) door het nieuws dat niemand minder dan Ian Somerhalder de nieuwe Mr. Grey zou worden in de Fifty Shades of Grey-reeks. Hij zou dus de huidige Mr. Grey, Jamie Dornan, vervangen! Maar is dit echt waar? Jamie was te gast bij Jimmy Kimmel Live! en de talkshowhost greep meteen de kans aan om naar dit gerucht te vragen. “Dat zou heel moeilijk zijn, aangezien we beide films al hebben opgenomen”, antwoordt hij. “Dat zou een duur foutje zijn, laat ik het zo zeggen. Maar ik wens hem veel succes, hij zal het vast goed doen!”. Geen zorgen ladies, het lijkt erop dat Jamie gewoon blijft! 

Hoera! Rob Kardashian en Blac Chyna zijn ouders geworden. Chyna is afgelopen donderdagochtend bevallen via een keizersnede. Beschuit met roze muisjes, want de twee hebben een kerngezond meisje gekregen! En Rob zou geen Kardashian zijn als hij zijn kind géén gekke naam zou geven. Chyna kan er overigens ook wat van, haar eerste kind heet King Cairo. Samen hebben ze hun kindje de naam Dream Renee gegeven. Dream Kardashian dus. De kersverse ouders grepen de bevalling ook nog even aan om mee te doen aan de #MannequinChallenge. Het resultaat zie je hierboven en eerlijk is eerlijk: hij is best goed gelukt! 

Troian Bellisario heeft gigantisch veel succes met Pretty Little Liars, maar dat heeft ook een grote keerzijde gehad. De actrice kampte met anorexia. Ze greep de Amerikaanse verkiezingen aan om haar verhaal te vertellen via Instagram. “Je blijft doen alsof het goed met je gaat, terwijl je jezelf langzaam kapot maakt”, schrijft ze. “Ik wil meegeven dat iedereen dezelfde kans heeft op een behandeling als ik die had. Ik vind dat we de regering bewust moeten maken om te investeren in dit soort behandelingen.” Troian zegt dat ze gered is doordat haar anorexia snel is ontdekt en vrij gauw in behandeling is gegaan. Gelukkig gaat het nu beter dan ooit met de PLL-ster. 

Het lijkt erop dat Drake en Taylor Swifts band toch niet uitsluitend zakelijk is. Vorige week verklaarde een bron dat de twee de studio zijn ingedoken om aan nieuwe muziek te werken, maar een andere bron vertelt deze week dat ze het ook buiten de studio heel gezellig hebben. Volgens Hollywood Life overlaadt Drake de geliefde katten van Taylor met cadeaus. Allemaal om haar te laten zien hoeveel zij voor hem betekent. “Drake kent de weg naar Taylors hart en hij gaat ervoor”, zegt de bron. “Hij is naar PetCo gegaan en is helemaal los gegaan op de kattenafdeling”. Zo zou de zanger haar een designertas hebben gegeven waar ze haar katten mee kan vervoeren. “Hij weet hoeveel ze van haar katten houdt en hij wil haar laten weten dat hij haar net zo leuk vindt”, aldus de bron. 

Wedding bells! Audriana Patridge heeft de eeuwige trouw beloofd aan Corey Bohan. De bruiloft vond plaats in een prachtige botanische tuin in Hawaii. Er waren ongeveer 100 genodigden, helaas was niemand van The Hills-cast erbij. “We wilden mensen erbij hebben die ons de het afgelopen jaar hebben gesteund en die dat in de komende 30 jaar hebben gedaan”, verklaarde Audrina in juni aan Fit Pregnancy & Baby. “Dus nee, niemand van The Hills heeft een uitnodiging gekregen. De realityster wilde haar bruiloft klein houden. “Als ik een grote bruiloft had gedaan dan had ik ze wel uitgenodigd”, aldus Audrina. 

Until next week,
XOXO Girlscene

Bronbron, bron, bron

Lees ook: 

Beeld: Getty Images